Angstens grimme ansigt

Er 5. i rækken bedre??

Jeg har idag været til endnu en samtale med psyk i Aalborg. Der hersker ingen tvivl om at, siden der har været udskiftning af personale, er de blevet SÅ meget bedre til at være opmærksomme på deres patienter. Ihvertfald for mit vedkommende. Der er en mærkbar ændring – og selvom det er godt, så skal jeg vænne mig til det.

De har de sidste 3 måneder ville rode lidt mere med mig, for at se om der evt er en ADHD gemt inde bag den bipolare lidelse, og selvom en alenlang udredning fandt sted – og den “test” var negativ, så holder de stadig lidt fast i den – men på den medicinske måde.

Jeg har konsekvent haft svært ved at sove – det er udmattende ikke at kunne føle at man sover igennem, og vågner med følelsen af at have sovet tungt. Jeg har ikke tal på de former for medicin der er afprøvet, og kun få har kunne “slå mig ud”. Det helt stærke sovemedicin har de været tilbageholdende med fordi der er så vanedannende.

Da jeg var kommet hjem fra samtalen på psyk ringede min psykiater, og blev ved med at hive i mig fordi han er tror at jeg har snerten af ADHD – mest i form af tankemylderet jeg lever med 24/7… Han vil altså se mig igen – igen – igen igen… Eller dvs, det er første gang jeg skal møde ham, vi har kun talt i tlf, men møderne deroppe med andre ansatte er steget.

Nu har han udskrevet decideret sovemedicin til mig – af den slags der skulle slå mig ud. Det får jeg KUN i 14 dage og så skal jeg komme derop igen, og så skal vi snakke om at evt afprøve Ritalin. Simpelthen for at se om det har en effekt på “hovedet” – om tankerne får lidt ro. Jeg har ikke tal på al den forskellige slags medicin jeg har prøvet, men Ritalin er ikke afprøvet – så jeg er ret spændt på effekten. Aner ikke en dyt om det, andet end nogle falder til ro, og andre æder det til en fest, og ser farver og striber 9-10 timer i stræk.

Min psykiater er den 5. i rækken siden 2012 – og jeg HÅBER virkelig at han kan noget de andre ikke formåede. At give mig en solid søvn, og få min hjerne til at holde kæft…

1438ff76-cdaf-4ad1-a618-0190618a0186

- Intet i dette eller andre af mine indlæg må deles uden sin helhed og uden aftale med forfatter. Private billeder må ikke deles uden aftale.

.

Skriv gerne en kommentar til indlægget eller send mig en mail på determinmail@msn.com - Alle kommentarer læses og godkendes. De slettes hvis de ikke vedrører indlægget.

KOMMENTAR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Angstens grimme ansigt