Det der med at værdsætte

Ingen undskyldning mere

Jeg har vitterligt hele mit liv kæmpet for at kunne tage på. Da jeg ventede min datter tabte jeg først 3 kg, så tog jeg 4 kg på – that´s it. Jeg tog det på, hun vejede plus 500 g. Jeg duftede lige knap og nap til de 60 kg da jeg var 8 mdr henne. Jeg var en regulær mager cykel, og hvor fedt er det lige?! Det var faktisk ret fedt……

Well, når psyk så pumper én med psykofarmaka så går kroppen bananas. På under 1 år gik jeg fra 55 kg til 95 kg. Jeg så fuldstændig deform ud, og lignede mest af alt en tysk spærreballon. Sidste år kæmpede jeg med mit stofskifte og jublede lykkeligt da jeg på kort tid smed 12 kg – lægerne var knap så lykkelige. Jeg har en knude ved min skjoldbruskkirtel der driller, den er de igang med at undersøge, men de har ikke travlt, så det forbinder jeg med at det ikke er noget farligt. Nu stiger vægten så igen – lorte lort!

Jeg er slet ikke i nærheden af de 95 igen – overhovedet, men er også nødt til at erkende at min alder også spiller en rolle. Fatter ikke at når man er 22 år plus nogle måneder, og nogle enkelte uger, skal man passe på vægten??! (45 host host). Nu ved vi jo allesammen godt at changsen for at jeg træder ind i et svedigt træningscenter er lig nu. Kommer ikke til at ske – men jeg er samtidig EKSPERT i at finde brugtvarer.

Næsten ikke brugt, sat ned fra mange 1000 kr til sølle 500kr…og så på egen matrikel!

3079d2f1-3484-4526-8540-92a4afbd62f7

Min mands herreværelse er hermed delvist møbleret af dette monstrum, og så er der ingen undskyldning længere. Nu skal mit snot og hoste bare skride i svinget, så jeg kan komme igang. Har pt en stemme som Bonnie Tyler og 11-taller dinglende ucharmerende fra hornet.

Maden skal jeg også gøre noget ved, og imponerende nok skal jeg ikke skære ned på kosten, jeg skal tilføje. Jeg er en S.K.O.V.L. til at spise. Jeg starter dagen med den obligatoriske kop kaffe, og så kan jeg ellers gå det meste af dagen og bare leve af den – ikke skide smart hvis man vil tabe sig og bygge muskler op.

Vi skal ud og rejse i maj, og jeg gad da godt bare have snerten af bikinikrop inden – hold kæft jeg får travlt!!

- Intet i dette eller andre af mine indlæg må deles uden sin helhed og uden aftale med forfatter. Private billeder må ikke deles uden aftale.

.

Skriv gerne en kommentar til indlægget eller send mig en mail på determinmail@msn.com - Alle kommentarer læses og godkendes. De slettes hvis de ikke vedrører indlægget.

KOMMENTAR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Det der med at værdsætte