Når ens hjerte bliver knust

Fart på med 0 kmt

Manden min er i Tyskland, så jeg er alene hjemme. Helt seriøst….så har jeg travlt med at lave så lidt som overhovedet muligt. Hold kæft jeg keder mig. Det hjalp dog lidt at bruge ualmindeligt mange timer i bagende sol, med at male staldvinduer. Huset er rent, tøjet er vasket og min øjenbryn KAN bare ikke plukkes mere. Pt er jeg ved at samle mod til mig, så jeg kan vokse mine armhuler med pearlwax. Holy crap on a cracker hvor det kommer til at gøre ondt.

Men der er rart at være helt alene hjemme, selvom der godt nok er stille herhjemme. Det har været for varmt til lange gåture med kæmpehunden, så han sover, æder og skider som det eneste. Min far sagde altid at kloge børn keder sig aldrig, og min mor mente at det var sundt at kede sig. Men selvom jeg keder mig, og ikke har den fjerneste ide om hvad jeg skal få tiden til at gå med, så har jeg opdaget at mit hovede faktisk ikke blæser der ud af med 180 kmt. For første gang i evigheder får jeg gu hjælpe mig læst bøger. Jeg læser blogs, nyheder og aviser. – og jeg er sågar underholdt.

Jeg har set alle sæsoner af “Venner” igen..igen. Måske jeg skulle kaste mig over endnu flere serier?! Jeg NYDER at jeg ingenting skal, og bare skal gøre det som jeg har lyst til. Spise det jeg vil, på det tidspunkt jeg vil. Se det i tv jeg vil. Sønnike passer sig selv og sin job, og timerne foran computeren. Vi spiser sammen, ser en film – og eksisterer så ellers ikke for hinanden. Det er som om at tiden er gået lidt i stå.

“My other half” kommer hjem på søndag, og jeg glæder mig. Glæder mig til han kommer hjem, og hverdagen kan blive “normal” igen. Der er bare et minus…. har har endnu en uges ferie der skal holdes herhjemme. Det er jo så også fedt nok – en helt uge sammen. Bortset fra at han ikke kan finde ud af at holde ferie. Mage til rastløshed skal man lede længe efter. Han ødelægger mine rutiner. Han fucker tidsplanerne op, og han gør ikke tingene som jeg gerne vil ha´ at de skal gøres.

Men idag er det onsdag…så jeg endnu 3,5 dage til at gøre det JEG vil indtil han kommer hjem og kan kysse på mig..

img_0075

- Intet i dette eller andre af mine indlæg må deles uden sin helhed og uden aftale med forfatter. Private billeder må ikke deles uden aftale.

.

Skriv gerne en kommentar til indlægget eller send mig en mail på determinmail@msn.com - Alle kommentarer læses og godkendes. De slettes hvis de ikke vedrører indlægget.

KOMMENTAR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Når ens hjerte bliver knust