Tankevækkende dokumentar

Det er ikke kun jul i December

Da mine børn var små pyntede jeg op ved alle højtider. Selvom vi ikke holdt jul hjemme købte jeg miniaturetræer og miniaturepynt. Ungernes pynt fra skolen/børnehaven kom op både ved påske, halloween og jul..

Men ærlig talt – så er der ikke noget jeg hader mere end julepynt. Jeg syntes ikke engang det er pænt, hyggeligt eller noget som helst. Så nej jeg pynter ikke op. (Minus de to strikkede nisser jeg har fået i hadegave af min veninde). Ungerne er fløjet fra reden, og ud røg pynten.. December er for mig den måned hvor min datter fylder år – der “gud-ske-lov” valgte IKKE at komme til verden på terminsdatoen; Juleaften! Frygteligt at man som barn skal dele fødselsdag med verdens mest “begavet” dato.

I år er der lidt flere ting der skal ske i december – og det er ting jeg bare gerne vil ha´ overstået. I næste uge skal jeg til samtale på psykiatrisk. Jeg har ikke haft kontakt til dem i mere end 7-8 mdr, og er i mellemtiden trappet ud – og skal igen igen have en ny psykiater. Det skal nok blive spændende hvad de vil – for jeg aner det ikke! Tager min psykolog med – vi vælter skidtet. It´s a date on the crazy side..

Så er der de satans knuder i halsen. For 2 dage siden var jeg oppe på sygehuset for at få taget blodprøver – igen! Syntes efterhånden jeg får taget blodprøver konstant.. Jeg er blevet kaldt ind på sygehuset før tid for at starte behandling – men jeg ved ikke til hvilken behandling. Jeg ved faktisk ikke en dyt. Fysisk mærker jeg INTET – kan svagt mærke at de sidder i min hals, men det generer mig ikke. Jeg ved at blodprøverne viser noget der ikke skal være der – og jeg forsøger ikke at flippe ud, fordi sygehuset ikke virkede til at have travlt med behandlingen – men i og med de har kaldt mig ind før tid – og ja, jeg forsøger bare at… det ved jeg faktisk ikke!!

Julen bliver i år holdt med kun lige os søskende – glæder mig… og har allerede købt julegaverne, men egentligt har jeg det som om jeg helst bare vil hoppe over i det nye år… sund og rask!!!

5d981fe6-6c11-496a-b1d3-48c214c11f2a

- Intet i dette eller andre af mine indlæg må deles uden sin helhed og uden aftale med forfatter. Private billeder må ikke deles uden aftale.

.

Skriv gerne en kommentar til indlægget eller send mig en mail på determinmail@msn.com - Alle kommentarer læses og godkendes. De slettes hvis de ikke vedrører indlægget.

KOMMENTAR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tankevækkende dokumentar