Grundstenen

Angstens grimme ansigt

Djævlen selv, havde en dag hvor han kedede sig og tænkte; “Hvordan fucker jeg det seriøst op for mennesket”?! Han “opfandt” angst! Dét er jeg stensikker på. At det var sådan angst blev til. Mage til ondskabsfuld lidelse skal man lede længe efter – ihvertfald i min optik! Man mister enhver form for kontrol over sig selv. Det kommer uden varsel og giver dig en følelse af at blive lukket inde i en lille sæk og smidt i et dybt hul. Vejrtrækningen påvirkes, hjertet, pulsen, huden, maven, synet, hørelsen – ALT!! – og man kan ikke selv styre det!!! Gennemsyret modbydeligt.

Vi kom hjem fra ferie, godt smadret, så jeg gik direkte i seng og tændte tv’ et. På DR1’s hjemmeside finder jeg; “Rudi er bange”. Jeg kendte ham fra TV, men kunne ikke helt placere ham pga det ændrede udseende. Det går op for mig at det er Rudi Køhnke – ham den vildt nuttede fra b.la. filmen Fidibus.

76bb71ef-f8f3-4150-b0d4-537f5c6a3d99

23894d5c-c2ca-44c5-ae06-236c85eb6155

HOLD NU OP!!!! Rudi lider af angst, og dét er en af grundene til at han er “forsvundet” fra tv. Denne helt fantastiske skuespiller, der oveni hatten er GUDEsmuk er bukket under for angst. Han er blevet proppet i en sæk og smidt i et dybt hul, af djævlen selv.

Hans hverdag filmes både af ham selv og et kamerahold. At blive filmet når man er SÅ sårbar, er nok det modigste jeg nogensinde har set. Angsten vises for hvad den er, modbydelig og hjerteskærende. Jeg kunne genkende det hele voldsomt skræmmende.

(Billeder taget fra DR1 udsendelsen).

c00e2bce-5dc9-438e-8b0d-fd333b5dab5d

ec4534b6-127c-47f6-acd7-aa50ac1c2ca2

2e2056be-207b-4fdc-96de-68ef414482d5

Hver en følelse han gik igennem kunne jeg genkende. Jeg følte hver en følelse han viste. Den enorme udmattelse, sorgen og utrygheden. Jeg er fuldstændig faldet på halen over hvor pissesej han er, at vise skyggesiden af hans sind, der dagligt overvælder ham.

Alle kender ham fra film og tv, som smuk, talentfuld og med en sikret fremtid. Idag lever han anonymt i en lillebitte 1 vær. lejlighed, og er fuldstændig styret at hans sårbare sind, der har taget kontrollen fra ham. (Ihvertfald da det blev filmet). Han bevæger sig kun lidt ud, blikket i jorden og alt i hans lille hjem er indrettet til at beskytte ham når de uforudsigelige angstanfald langsomt suger livet ud af ham.

Jeg tvivler stærkt på at Rudi kommer til at læse mit oplæg, men uanset:……..

Kære Rudi. Du er en fucking HELT! Du tør vise angstens grimme ansigt, så alle de uvidende og fordømmende får at se hvor altopslugende angsten er for dig og de tusindevis af andre der lider af det lort. Du har, med den udsendelse, taget første skridt til at tilbagetage noget af den kontrol angsten har taget fra dig. Jeg bøjer mig i støvet for det at du tør! Tak for at vise verdenen hvad vi går igennem!!! ♥️ 

- Intet i dette eller andre af mine indlæg må deles uden sin helhed og uden aftale med forfatter. Private billeder må ikke deles uden aftale.

.

Skriv gerne en kommentar til indlægget eller send mig en mail på determinmail@msn.com - Alle kommentarer læses og godkendes. De slettes hvis de ikke vedrører indlægget.

KOMMENTAR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Grundstenen