vågne timer er overvurderet

Både godt og skidt

Hvis nogle spurgte mig hvordan jeg havde det, ville jeg ikke ane hvad jeg skulle svare. Jeg har det både godt og skidt.

Den medicin jeg skulle have har endnu ikke haft en effekt, og først om ca 3 uger skal jeg til Horsens for at blive undersøgt for mit høje stofskifte. Der er også ca 3 uger til jeg skal have undersøgt en knude jeg har på halsen. De ved endnu ikke om de to ting påvirker hinanden. Forsøger ikke at spekulere over det.

Jeg taber mig stadig og er stadig uhyggelig træt. Jeg sover på næsten alle tidspunkter af dagen, og det er frusstrerende. Kan have en dag, som igår hvor jeg er igang hele dagen, og det giver en naturlig træthed – men det er som om at trætheden ikke vil slippe mig. Én dag med gang i den, og jeg bruger 3-4 dage på at finde energi igen. Jeg har nu tabt mig 13 kg.

Vægttabet i sig selv er jeg egentlig glad for. Ville jo gerne smide alle de kilo jeg tog på af medicinen, men måden de er tabt på, gør at jeg ikke har den glæde over det. Jeg skulle jo juble over at de bukser jeg bare SÅ gerne ville kunne passe igen, nu er for store. Jeg skulle jo juble over at alt det tøj jeg har gået og gemt på, nu kan findes frem og jeg kan tage det på uden frygt for at det strammer de forkerte steder.

Jeg har det godt, men jeg har det også skidt. Kan man godt have det sådan?

20953764_10155694045228724_7998460066126426936_n

- Intet i dette eller andre af mine indlæg må deles uden sin helhed og uden aftale med forfatter. Private billeder må ikke deles uden aftale.

.

Skriv gerne en kommentar til indlægget eller send mig en mail på determinmail@msn.com - Alle kommentarer læses og godkendes. De slettes hvis de ikke vedrører indlægget.

KOMMENTAR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

vågne timer er overvurderet