Lidt mere OCD....

Det der med at værdsætte

Hvornår holdte man op med at sætte pris på et andet menneske, og hvornår blev det bare en selvfølge at et andet menneske var i ens liv?? – Jamen de er der jo bare, de kommer når jeg ringer og har brug for dem, de inviterer jo altid så selvfølgelig dukker jeg op til aftensmad og selvfølgelig kan jeg da regne med dem!

Men husker man at sætte pris på de mennesker? Husker man at fortælle dem at de er elsket og at det de gør for en det er noget der virkelig betyder noget? Husker man hvor glade andre bliver når de får at vide at de er værdsat? Husker man smilet i deres ansigt når man fortæller dem, gerne lidt overdrevet, hvor FEDT det er at de er i dit liv?? Den lille bitte gestus er SÅ vigtig, meget mere end man regner med.

c27d2fb1-43d1-40e9-a75a-9c1fbf94845f

Det er så vigtigt at sætte pris på sine medmennesker, fortælle dem at de er vigtige, fortælle dem at du sætter pris på – og fortæl dem det når de mindst venter det – det er dér den får mest betydning. Momentet af overraskelse giver dobbelt op på glædeskontoen.

- Intet i dette eller andre af mine indlæg må deles uden sin helhed og uden aftale med forfatter. Private billeder må ikke deles uden aftale.

.

Skriv gerne en kommentar til indlægget eller send mig en mail på determinmail@msn.com - Alle kommentarer læses og godkendes. De slettes hvis de ikke vedrører indlægget.

KOMMENTAR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lidt mere OCD....