Helt vildt ked af det

Lidt som en livstidsdom!

img_5469

🔴 BØR LÆSES AF ALLE FORÆLDRE 🔴

Til alle dem der har børn i den alder hvor de bliver bevidste om sig selv, og desperat forsøger at passe ind, til dem der har børn der bliver moppet, eller måske har børn der selv mobber.

Er du en forældre der vil vise hvad mobning gør, er du forældre eller evt en lærer der vil se hvilken ødelæggende effekt mobning har? – så bør i se dokumentaren på:

Netflix: “A girl like her”.

Jeg kommer aldrig til “reunion” på min gamle folkeskole! Har ikke sat mine fødder på den skole siden jeg forlod den. Ser ikke noget formål med det. Hvad skulle jeg tale med dem om?

Kunne selvfølgelig fortælle at de ofte gjorde min skolegang ulidelig. At jeg var så desperat for at blive optaget i deres “klike” at de fik mig til hvad som helst. Hvad skal de gøre ved det nu?

Eva, Lone, Tina, Annemarie, Camilla.

(“Just to name a few”).

Jeg fandt engang ud af at én af jer blev tvunget af sine forældre til at sove hos mig..udelukkende fordi hendes mor havde ondt af mig. Så ville jeg sgu hellere undvære! Fandeme værre end et “mercy-Fuck”!

Jeg har ingen fb-venner fra dengang. Mobning glemmes aldrig – det følger én resten af livet! Jeg var 15-16 år da jeg forlod folkeskolen. Jeg er idag 44 år…og jeg husker det hele som var det igår. Ca 29 år er gået, og det sidder stadig i mig.

Tænk over om jeres børn mobber eller bliver mobbet.

img_5468

- Intet i dette eller andre af mine indlæg må deles uden sin helhed og uden aftale med forfatter. Private billeder må ikke deles uden aftale.

.

Skriv gerne en kommentar til indlægget eller send mig en mail på determinmail@msn.com - Alle kommentarer læses og godkendes. De slettes hvis de ikke vedrører indlægget.

KOMMENTAR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Helt vildt ked af det