Introduktion

Lidt mere OCD….

Jeg fik en besked fra en anden blogger; “Tinas Tanker” om det at have OCD. Jeg var inde og se på hendes blog – hvilket iøvrigt kan anbefales, men det fik mig også til at tænke noget mere over det der OCD. Jeg syntes stadig ikke at min OCD er slem mere, selvom den kan trickes lidt af stress. Jeg kom til at tænke på dengang min OCD fyldte hele min hverdag. Det var frygteligt og alt overskyggende for min hverdag.

FYI:   Tinas side: http://www.tinastanker.dk

Jeg var BESAT af klorin! Det var fuldstændig sindsygt. ALT blev vasket ned i klorin. Mine gulve, mine møbler……alt. Jeg ænsede ikke at jeg ødelagde alting. Hvis jeg have brugt håndvasken til et eller andet, fyldte jeg bagefter håndvasken med 2 liter klorin og lod det stå – duften af klorin i hele huset var det absolut bedste og jeg bildte mig selv ind at håndvasken kun kunne blive ren på den måde. Havde jeg vasket tøj, skulle maskinen bagefter vaske et program udelukkende med klorin. Hvis jeg så havde lagt et par strømper til vask, jamen…så fyldte de jo i vasketøjskurven. Så maskine måtte igang for det ene par strømper…og så igen en vask med klorin. Gulvene var gamle skibsplanker med brede mellemrum, de blev vasket med en tandbørste, og ja… klorin. Hvor pokker ideen med klorin kom fra ved jeg ikke, men jeg forbandt det med renlighed og så tog den ene flaske den anden.

Alt huset skulle stå snorelige. Planter og nips blev opsat ned til få millimeter, fordi de mange vinduer skulle se ens ud. Tøjet i min skab har jeg engang taget mig selv i at ligge ind med en lineal. Når man står i det evner man ikke at se at det er fuldstændig åndsvagt det man gør, men hjernen er på overarbejde og trætheden er overvældene.

6b42d441-a88b-4f36-a3f5-9d2bf23440fd

Men hvorfor får nogle mennesker OCD?? Hvor kommer det fra at man får et behov for at vaske ned i klorin, eller ligge tøj på plads med en lineal?? De fleste der lider af feks stress eller en depression gør som Maude og går i seng, og så holder alt andet næsten op med at eksisterer. Hvad får nogle til at springe helt over i en anden grøft og manisk skure alt ned så det ødelægges og forurener grundvandet med klorin??

Jeg ved det vitterligt ikke, men idag har jeg fuldstændig styr på det der med klorin. Jeg køber det konsekvent ikke, medmindre det er til toilettet (wc-blokke) – dér vil jeg have klorin. Men jeg holder mig langt væk fra flasker med klorin. Duften syntes jeg stadig er verdens bedste, men jeg føler at selvom jeg har styr på det, så er jeg lidt bange for at har jeg klorin på lager, så kan jeg og tricke behovet for at bruge det. Min datter led under mit klorin hysteri, og i mange år efter reagerede hun når hun kunne se at jeg havde købt klorin – Hvad havde jeg gang i, og hvad skulle jeg bruge det til?!!!

Aaaah, at kunne købe kloring igen – men jeg tør ikke!

- Intet i dette eller andre af mine indlæg må deles uden sin helhed og uden aftale med forfatter. Private billeder må ikke deles uden aftale.

.

Skriv gerne en kommentar til indlægget eller send mig en mail på determinmail@msn.com - Alle kommentarer læses og godkendes. De slettes hvis de ikke vedrører indlægget.

KOMMENTAR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Introduktion