Meget lavt niveau og invalid bums

Walking Dead

Igår var det 1 år siden min mor gik bort, så denne uge har ikke just været én af de bedste.

Mit humør er ret godt beskrevet med simple ord som; Lige til at lukke op og skide i… 

Selvfølgelig har det noget med tidspunktet at gøre, men generelt vipper jeg røven ned i vandskorpen. ALT går mig på!

Efter at jeg fik ødelagt 8 kindtænder af min behandling, er jeg midt i at få kroner på dem alle. (Heldigvis ikke på min regning). For én i HELVEDE hvor gør det ondt. Selve processen er laaaaang fordi der kun tages én tand af gangen. Long boring story shortdet gør fucxking ondt. 

Var sammen med familien igår og snakken går livligt. – selvsagt fordi vi ikke ses så tit og fordi vi er ene tøser i familien – aka hønsegården. Min hukommelse er først for nyligt blevet sig selv, men de ting der er glemt kommer altså ikke tilbage. Så føler mig næsten “udenfor”. De taler om frokoster, ture og events jeg enten ikke husker eller ikke har været en del af. At deres humor er mere sort end djævlens røvhul, og min ikke er, gør det ikke bedre. Aftenens højdepunkt var da min nevø blev fascineret af at sætte mine øreringe af og på mine ører. Nok mest fordi jeg ikke rigtig kunne være med, da der blev grint HØJLYDT af en hund uden kæbe, der læspede – og af en isbjørn der hed Allan!!! (Man skulle ha’ været der)!

Jeg gider egentlig ikke snakke med nogen. Overhovedet! Jeg går de her lange ture med kæmpehunden, stadig med øre-skadende højt musik! Alligevel vil jeg godt snakke! (???). – og når jeg så gør, så taler jeg om alt og ingenting. Komplet sort!

Jeg er trættere end en ammekones nipples! Sacky og faktisk slet ikke køn! Er på det punkt hvor alle andre er røvhuller – undtagen mig! (Selvfølgelig). Har skræmmende lange og ligegyldige samtaler med mig selv og drømmer om at kunne sove 24-7-364…kan godt på en enkelt dag på at spise hot wings!

img_4260

 

- Intet i dette eller andre af mine indlæg må deles uden sin helhed og uden aftale med forfatter. Private billeder må ikke deles uden aftale.

.

Skriv gerne en kommentar til indlægget eller send mig en mail på determinmail@msn.com - Alle kommentarer læses og godkendes. De slettes hvis de ikke vedrører indlægget.

KOMMENTAR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Meget lavt niveau og invalid bums