Ensomhed

Ti stille Christina

Ej Christina, det siger du altså ikke!!

Ej Christina, det gør du altså ikke!!

Ej for fanden Christina, ti så stille!!

Ej Christina dit…!

Ej Christina dat…!

Hold da op hvor har jeg hørt ovenstående mange steder fra, i mange situationer og fra mange personer. Mange så gerne at jeg holdte min store fede kæft..og det har de nok ret i, i mange henseende.

Men det er lidt som at trække vejret – hvis jeg stopper bliver jeg gasblå og dør!! Det kan vi jo ikke ha’!

Jo, selvfølgelig er der situationer hvor jeg vitterligt bare burde holde min kæft, det vil jeg godt erkende, men det er dér det manglende filter kommer ind.

Jeg taler KON…SE…KVENT uden at tænke først…!

Jeg er typen der fortæller folk at i deres lidt for korte kjole med polkaprikker, ligner de en der blot mangler flisen.

Jeg fortæller folk at man ikke ligger mærke til den selvlysende bums midt på deres næse, fordi det overskygges af det kraterdybe mellemrum deres tænder.

Jeg fortæller folk at de har en kæmpe bussemand dinglende..efter jeg har grædt af grin og peget på den. 

(Ovenstående er faktisk sket)!

d756fdcb-5d46-4137-92d7-3f1a6cefa7c3

Lige når det ryger ud af munden på mig, har det forinden på INGEN tænkelig måde strejfet mig at det jeg vil sige, kunne fornærme andre. Gøre dem vrede eller ked af det. Jeg har intet filter der stopper mig. Får jeg fortalt at jeg burde lukke arret, kan jeg med hånden på hjertet ikke forstå hvad helvede de taler om. Jeg er jo bare ærlig!!

Skulle jeg lade dig gå i byen i polkaprikker og blive ondskabsfuldt udstillet?? Skulle jeg lade dig gå rundt med verdens største bussemand dinglende?? Det tvivler jeg på, at jeg ville slippe afsted med. Jeg siger i reglen det de fleste andre ikke vil eller tør sige – men det koster på “baghåndsslag over nakken-kontoen”.

De lidt dybere ting der sårer følelser, skaber splid, uvenskab og mistillid er hvor det ikke kan forklares væk med polkaprikker og bussemænd. Men mit manglende filter skelner ikke mellem bussemænd og sårede følelser.

Jeg bruger det ikke som undskyldning fordi der er ingen undskyldning. Jeg har ikke det filter – slut prut! Kunne det købes for penge røvede jeg gerne Østjysk Bank for at få råd. (🙄)

Had mig. Forband mig. Slå på mig. Bræk hver eneste knogle i min krop. Foragt mig. Knus mit hjerte.

Dét giver mig ikke det filter der gør dig tilfreds. Det gør måske bare dig midlertidigt tilfreds.

- Intet i dette eller andre af mine indlæg må deles uden sin helhed og uden aftale med forfatter. Private billeder må ikke deles uden aftale.

.

Skriv gerne en kommentar til indlægget eller send mig en mail på determinmail@msn.com - Alle kommentarer læses og godkendes. De slettes hvis de ikke vedrører indlægget.

KOMMENTAR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ensomhed