Foredrag

Her er så stille…

Det er nu lidt over 1 måned siden jeg flyttede i min egen lejlighed, men det har ikke betydet at der har været ro på. Simon skulle finde en lejlighed, og vi skulle have gjort huset klar til ny lejer. Der har faktisk været alt for meget stress, og hunden har oven i hatten slet ikke taget denne flytning ret godt.

Ugen imellem huset skulle være færdigt, og Simon kunne flytte ind i sin egen lejlighed har været underlig. Han skulle jo altså ikke sove i bilen eller på gaden, så han har været hos mig. Eller – han tager på job klokken 6 og er hjemme klokken 17, så det er ikke fordi han har åndet mig i nakken. Men jeg har endnu ikke haft mulighed for at være “rigtig” alene. Simon er nu flyttet, og fra idag bor jeg alene.

Her er så stille…. man kan høre en fjer falde til jorden..

e0051e70-cc7b-48be-9732-7bb0ded472c9

Idag er det også min fars fødselsdag. For helvede hvor jeg savner ham – og min mor. Min søn kom efter skole og vi tog sammen på kirkegården, satte lyng, blomster og lys. Jeg har endnu ikke lært at finde roen i at komme på kirkegården, så det var rart at min søn tog med. Håber at jeg en dag finder roen i at komme på kirkegården, lærer at accepterer deres navn på stenen, og at jeg ikke mere skal se eller tale med dem.. For pokker hvor kunne jeg godt bruge dem begge to – bare lige en kort snak. En længere snak ville også være okay…

562dc629-c211-4391-863d-8f7c35d71528 81e6733b-dec6-4d9a-8eb2-c42ba7d03218

Vi er SÅ tæt på foredraget nu, at vi har fundet lokaler og bare skal finde ud af hvilken dato i starten af december der passer bedst. Det er vanvittigt angstprovokerende, blandet med stolthed – blandet med lidt mere angst.

Indtil videre lyder invitationen:

CATCH YOU ON THE FLIPSIDE”

psykolog; Frank Lundum & klient; Christina Winther

Foredraget kommer til at handle om den sårbare, følelsesmæssigt udfordrende og intime process der er i at gå i terapi med en psykisk lidelse. Accept, erkendelse og hverdagen. Vi vil fortælle hvordan vores forløb har skilt sig ud ved, at der ikke er set på selve sygdommen: Affektiv Bipolar Lidelse, (også kendt som Manio Depressiv), men på mennesket inde bag ved. Hvordan vi har kæmpet mod standard-behandlingen ved psykiatrien, der for dette forløb bestod af adskillige indlæggelser, medicin der påvirkede indre organer og mere end 50 elektrochokbehandlinger. – En tabubelagt behandling.

Hvad gør det ved en person at turde stoppe den form for behandling, og tro på at man kan ”komme ud på den anden side” gennem eksistentiel terapi?! Foredraget kommer til at fremstå som en form for samtale mellem terapeut og klient. Alle former for tabu og labels er fjernet. Det handler om individualismen i at have en usynlig sygdom, at man ikke bare vil være endnu en person med en usynlig sygdom. At man er et mennesker der, ofte med sin pårørende som tavse vidner, går en voldsom process igennem, der tager mange år, – der også tærer på de sociale relationer, både positivt og negativt. Et hudløst ærlig foredrag der vil give et indblik i en terapeuts arbejde med en hjerne der aldrig holder kæft, og en hjerne der konsekvent spænder ben for det andre gerne så man var!

(Info: Dette er første foredrag, og materialet testes denne aften. Varighed ca. 1,5-2 timer).

Fordraget afholdes d XX kl. XX

HOBRO MEDBORGERHUS, SKIBSGADE 26, 9500 HOBRO.

PRIS: 50kr. (Kontant eller mobilpay).

Der kan købes drikkevarer.

- Intet i dette eller andre af mine indlæg må deles uden sin helhed og uden aftale med forfatter. Private billeder må ikke deles uden aftale.

.

Skriv gerne en kommentar til indlægget eller send mig en mail på determinmail@msn.com - Alle kommentarer læses og godkendes. De slettes hvis de ikke vedrører indlægget.

KOMMENTAR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Foredrag