Kommer i stødet...med stød

Friends will be friends

img_4287

Har en meget meget lille, men solid vennekreds. Jeg lukker ikke bare folk ind, mest fordi jeg har rigeligt i dem jeg har. Møder tit mennesker jeg bare “klikker” med, men det betyder ikke at der er tillid, hvilket for mig er det vigtigste.

Det kan tælles på én hånd, hvem der ubetinget bare har været en ven, på trods… Nogle har været der i mere end 20 år, nogle har været der i 2 år. Men de er alle lige værdsatte.

De kender mig så godt at de hopper op, og falder ned på min “galskab”. – Nåh for helvede, så er Christina i udbrud igen… Tror faktisk at det ofte er temmelig underholdende for dem. Nok også fordi jeg i reglen bruger min syge, sorte, gale og ligefremme humor.

Mine venner ved hvor de har mig. What you see is what you get. Der er intet filter. Hvis du er en spade, bliver du kaldt en spade. De venner jeg har, er der fordi de er loyale, og fordi de accepterer mig for den jeg er! – og omvendt!

Jeg er blevet skabs-oldkone. Dvs jeg bilder mig selv ind at jeg er totalt hip og med på moden, og i virkeligheden lever jeg som en 80 årig. Jeg går ikke i byen og drikker mig i hegnet, som da jeg var yngre. Har vist også festet det jeg skulle, men det er et heeeelt andet kapitel. Lørdag aften sidder jeg kl. 22 og head-banger af træthed, vækker mig selv fordi jeg TROR at det var hunden der snorkede.

Jeg ses ikke ret tit med mine venner. Halleluja for Facebook, sms og messenger! Når vi ses, er det dermed så også meget federe og en billig brandert, fordi det hele skal indhentes.

img_4288

Venner er fløjtende ligeglad med om du har Bipolar lidelse, bylder, skægpest eller noget som helst andet. Venner er der fordi i har en fortid sammen, i kan tale sammen uden at sige et ord, fordi i har de vildeste hemmeligheder sammen og fordi i bare ikke kan se jeres liv uden hinanden. Jeg elsker mine venner.

De ved selv hvem de er, og de behøver ikke søge bekræftigelse fra mig. Jeg kan kontakte dem 24/7 – og jeg kan holde lav profil i flere uger, de er ligeglade. Fordi de kender mig.

Mine venner er min familie, på lige fod med min familie.

.

Skriv gerne en kommentar til indlægget eller send mig en mail på determinmail@msn.com - Alle kommentarer læses og godkendes. De slettes hvis de ikke vedrører indlægget.

KOMMENTAR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kommer i stødet...med stød