"Jeg ved hvor du bor"

Louder than words

Talk is cheap”…

Noget af det nemmeste der findes er at tale. Man skal bare åbne munden, lukke lyde ud og vupti – man taler! Jeg holder personligt aldrig kæft og er kæmpe fortaler for kommunikation. Men kommunikation alene duer ikke. Hvis man taler og taler..og taler, men ikke handler på det man taler om, så er talen absolut intet værd.

Jeg kender alle former for tale – Hell, jeg er ekspert i det for fanden. Men jeg tåler ikke altid “egen medicin”. Én ting der tricker mig, og som jeg selv er ekspert i – desværre – er når der bliver talt ned til mig. Feks når man vil forklare noget og opgiver halvvejs med undskyldningen; “det forstår du alligevel ikke”! Det får mig på et nano-sekund helt op i det røde felt. Eksplosion… ☠️

Så er der den tale hvor man har hørt det hele før, men der er ingen handling bag. Man vil bare SÅ gerne se noget handling. Bare lidt, men talen fortsætter.. den kører kraftedme som en gammel LP med ridser i. Man forsøger at blive mere konsekvent, vender ryggen til eller forlader talen men i sit stille sind håber man på at talen stopper, og at der kommer en handling. Back on track…

22b702f3-aeca-4e2e-8646-64302deffd9d

Jeg blev feks bedt om at stoppe med mine ECT-behandlinger. Noget der i min behandling gav mig en tryghed. Over flere år. Sygeligt angstprovokerende at skulle stoppe. Men jeg blev bedt om at stoppe, ikke bare for min skyld men også for andres. Så det gjorde jeg…!! Jeg forsøgte at forsvare hvorfor jeg skulle blive ved, men jeg blev bedt om at stoppe. Jeg handlede! Jeg sagde jeg ville stoppe, og jeg gjorde det – fordi jeg ville holde hvad jeg lovede!

Det skal være noget der går begge veje. På et tidspunkt bliver man bare så træt. Træt af tale. Træt af de lange lange taler man har hørt så mange gange. Man opdager at der er et mønster i de taler. De omformuleres fra tid til anden – men de siger det samme. Man tror på dem, fordi der afgives løfter. Man tror sgu da på de løfter. Til et vis punkt..

Jeg har normalt en tålmodighed der kan ligge på 0,5 på en 10’er skala. Mit behov for kontrol ligger på 20 i samme 10’er skala. Ergo er min tålmodighed og mit kontrolbehov ret modstridende – det er måske noget jeg skal arbejde med, men… når talen ikke har handling bag sig, så er det fandeme ikke nemt. Måske jeg skal komme til den erkendelse at talen aldrig ændrer sig, og handlingen bag talen simpelthen ikke eksisterer?!

- Intet i dette eller andre af mine indlæg må deles uden sin helhed og uden aftale med forfatter. Private billeder må ikke deles uden aftale.

.

Skriv gerne en kommentar til indlægget eller send mig en mail på determinmail@msn.com - Alle kommentarer læses og godkendes. De slettes hvis de ikke vedrører indlægget.

KOMMENTAR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

"Jeg ved hvor du bor"