Nye, vilde og vigtige kapitler

Hvad skulle jeg gøre uden Lise

Lise og hendes mand ejer huset vi bor i nu. Det hus vi er ved at fraflytte.

Lise er gået hen og er blevet en meget nær veninde, og en jeg er meget fortrolig med. Lise er den jeg går til når der er noget jeg ikke helt kan hitte ud af i livet – og render hende efterhånden ofte på dørene. Hvis hun ellers ikke lige popper ind for at se til at jeg har styr på mig selv.

Jeg væltede fuldstændig af stress igår pga flytningen, og lige så sikkert som Amen i kirken står Lise her dagen efter. Dejligt betryggende. Jeg har bildt mig selv ind at jeg havde fuuuuuldstændig styr på det praktiske i den her flytning. Det er så til jeg taler med Lise, og finder ud af at der ca. 1000 ting jeg slet ikke har skænket en tanke. Min konto i banken skulle ændres og satme om ikke de lukker den!!?? Fordi jeg er på ftp, kan jeg få tilskud til mange ting. Det skal jeg også søge. Er jeg i tvivl om noget, eller glemmer noget – så ringer jeg sgu bare til Lise <3 Jeg ved hvor jeg har hende, jeg ved at hun altid siger sin uforbeholde og ærlige mening og jeg ved at hun altid lytter – og kalder mig skovl når jeg ikke helt har styr på ting…

Jeg har SÅ mange fantastiske mennesker i mit liv, og ville ikke undvære nogen af dem – nogensinde. Men der er ingen helt som Motter Lise. Jeg kommer til at savne mangt og meget her i byen, men Lise vil helt klart være den jeg kommer til at savne mest. Hun forsvinder jo ikke, men alligevel..

img_0509

- Intet i dette eller andre af mine indlæg må deles uden sin helhed og uden aftale med forfatter. Private billeder må ikke deles uden aftale.

.

Skriv gerne en kommentar til indlægget eller send mig en mail på determinmail@msn.com - Alle kommentarer læses og godkendes. De slettes hvis de ikke vedrører indlægget.

KOMMENTAR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nye, vilde og vigtige kapitler