Hypokonder, neurotisk eller cancer-forskrækket?!

Small steps for mankind…

Der hersker vist ingen tvivl om at min hukommelse har været voldsomt præget af mine ECT-behandlinger. Nu vender den stille og roligt tilbage, efter jeg valgte at stoppe behandlingen. Jeg har stadig nogle små smuttere – men jeg farer ikke vild mere, og jeg kan faktisk huske hvad jeg lavede igår!

img_5996

Jeg ville jo egentlig også gerne ha’ skåret ned på medicinforbruget. Det er så ikke gået helt efter planen! Er nu oppe på 5 forskellige medikamenter om dagen. Var før på 3 forskellige. MEN, er sluppet for den medicin der ødelagde leveren. Det var sådan set den vigtigste. Målet var også at få søvn, søvn og atter søvn. Har alt for længe ikke sovet ordenligt – og kinesisk vandtortur ville til sammenligning være en “walk in the park. Bonus er, at noget af det medicin jeg har fået, giver vægttab fremfor at give mig deller på steder, jeg ikke anede kunne have deller.

Fuck it…JEG FÅR ENDELIG EN TUNG SØVN!! 

…og vigtigst er, at jeg kan mærke at jeg har det temmelig godt pt. (Omstændigheder taget i betragtning). Det går fremad. Mit humør er bedre, min tolerance er større – imponerende nok! Mit energiniveau er stigende, omend jeg stadig skal passe på. Får jeg lidt for travlt og bliver lidt stresset, så kommer straffen hårdt og brutalt. Ingen nåde vises. BOOM…ned og kysse gulvet!

Hvor meget medicin jeg end får, fjerner det heldigvis ikke min voldsomt charmerende personlighed, der emmer af sarkastisk, arrogant, bedrevidende møgkost. Come on, det er sgu da pisse charmerende.

img_5993

Jeg vil ALLE dage være en elskelig møgkost, der fra tid til anden burde proppe min str 39 i kæften. Én der taler uden af tænke sig om, og en der bliver lidt høj af at smide verbale provokationer ud på må og få.

Jeg gør fremskridt. Fandeme! Den savnede ro er ved at komme og jeg kan gøre flere dagligdags ting på egen hånd. Idag talte jeg tlf med min psykiater for første gang i mere end 1 år. Simon har stået for det tidligere..men idag gjorde jeg det sgu selv.

img_5992

- Intet i dette eller andre af mine indlæg må deles uden sin helhed og uden aftale med forfatter. Private billeder må ikke deles uden aftale.

.

Skriv gerne en kommentar til indlægget eller send mig en mail på determinmail@msn.com - Alle kommentarer læses og godkendes. De slettes hvis de ikke vedrører indlægget.

KOMMENTAR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hypokonder, neurotisk eller cancer-forskrækket?!