Koldt, konflikter og kulde

“Jeg ved hvor du bor”

Her til aften blev der råbt af mig; “Jeg ved hvor du”!

Forhistorie: Simon er hos mig fordi han skal have hunden da jeg havde aftale. Jeg står i min indkørsel, og har placeret hunden ved min side med et “På plads” og han reagere som han skal. Han ved godt at dér skal han blive til han får et “fri”. Jeg ser at der kommer en person gående med sin hund ude på fortovet, og jeg ser også at Malthe får øje på dem. Jeg prikker til Malthe og siger; “ind” – jeg ved af gode grunde ikke om han misforstår mig, men i stedet for at løbe ind, blæser han på et splitsekund i kødet på hunden der nu er udenfor mit hjem. Det hele tager kun 8-10 sekunder – men det er fandeme også længe når man kæmper med at skille min hund på 55 kg, fra en labrador i snor. Jeg må nærmest løfte Malthe væk. Det er to hanhunde, begge ret store – de sekunder føltes lange. Jeg får hevet Malthe ind og går tilbage til manden, der selvfølgelig er fuldstændig i chok..

Da jeg kommer ned til manden står han og undersøger sin hund på halsen. Det er mørkt og jeg skynder mig at tænde min lommelygte på telefonen og vil lyse. Jeg spørger om den er kommet til skade. Jeg forstår fuldstændig hans vrede og hans chok. Jeg får at vide at jeg skal holde mig væk og jeg træder et skridt tilbage og forsøge at lyse på hundens hals, og der er heldigvis ikke nogle synlige sår eller lign. Hunden er heldigvis kun lidt pjusket i nakken. Jeg undskylder i ét væk, og spørger om ikke han vil have mit nummer – hvis der skulle være skade. Han vil ikke have en skid med mit nummer at gøre. Jeg forsøger virkelig at få en dialog med ham, og forstår samtidig også hans chok. Vi er begge chokeret. Han går derfra med hunden ved sin side, og råber efter mig; “Jeg ved hvor du bor”!

Hvad betyder det???? 

Jeg ringer selv til politiet og fortæller dem om episoden. Vil ikke at de pludselig tropper op og vil at jeg skal aflægge rapport. Jeg påtager mig skylden, og pt afventer jeg om han vil anmelde – det ved jeg ikke. Men hvad fanden betyder “Jeg ved hvor du bor”?

Malthe er hanhund, og hans hund var hanhund – det gør ikke situationen bedre – men jeg skal da tænker over hvad jeg stille op med det. Malthe gjorde det også sidste år..også med en hanhund. Måske skal kronjuvelerne væk??!! Men den der sætning kan jeg ikke regne ud. Skal jeg føle mig truet? Skal jeg vente på at en vred hundeejer dukke op ved min dør?

Hvad fanden betyder; “Jeg ved hvor du bor”?

e0709b5d-4f56-4d83-92cc-21a31895ca5c

- Intet i dette eller andre af mine indlæg må deles uden sin helhed og uden aftale med forfatter. Private billeder må ikke deles uden aftale.

.

Skriv gerne en kommentar til indlægget eller send mig en mail på determinmail@msn.com - Alle kommentarer læses og godkendes. De slettes hvis de ikke vedrører indlægget.

KOMMENTAR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Koldt, konflikter og kulde