Frankie har sgu fat i noget..

hvordan gør man..?

Man er sin egen lykkes smed! Hvis man ikke selv er lykkelig, kan andre ikke være lykkelig med dig! – ihvertfald ikke 100%…

img_0306

Hvordan skaber man sin egen lykke? En lykke der er vedvarende og en lykke man kan regne med? Og et endnu bedre spørgsmål, hvordan går man fra noget der ikke gør en lykkelig?

Jeg syntes selv at jeg er et lykkeligt menneske. Jeg føler ikke at jeg mangler noget i mit liv. På forunderlig vis har jeg fundet en FULDSTÆNDIG ro i min sygdom og det lort den fra tid til anden tager med sig. Det er ikke længere sygdommen der styrer mig, det er mig der styrer den. Det giver en kæmpe ro i min hverdag og i mit sind. Det har jeg ventet længe på.

Men er det nok? Er det nok at jeg har ro i min mentalitet? Hvad med alt det andet?

Jeg føler at jeg står lidt i en limbo. Det er som om at min personlige lykke er helt fuldendt. Igennem de sidste 4 år har jeg været 100% afhængig af andre. At de tog over der hvor jeg bare slet ikke evnede at være med. Alt hvad der var praktisk slap jeg grebet om. Det værste var og er hukommelsen der forsvandt. Så sent som idag sad jeg med en god ven, der kunne fortælle ting – VIGTIGE ting, og jeg kan ikke huske dem.Men min hukommelse er ved at være tilbage. 80% efter egen vurdering, og det er godt nok for mig indtil videre. Det skal nok komme. Men jeg er ikke endnu komme fri af min afhængighed af andre. Jeg kan SAGTENS gøre ting selv. Som min veninde sagde forleden; “Hvis nogen kan klare sig selv, så er det kraftedme dig”. Hvorfor er jeg så, så bange for at give helt slip på baglandet?

Jeg vil have min selvstændighed tilbage. jeg vil ikke mere være Christina der har bipolar lidelse, jeg vil “bare” være Christina. Jeg vil udnytte den viden og livserfaring jeg har. Bruge den til at gøre noget godt for mig – være egoistisk. Nyde at jeg er et sted i mit liv hvor jeg ikke skal stille krav til andre end mig selv, og ville kunne indfri de krav.

Jeg tror jeg vil til at stille højere krav til mig selv, give mig selv lidt mere “credit” og tro på at jeg faktisk er i stand til at gøre mere på egen hånd, end jeg bilder mig selv ind. Det er ikke sikkert at andre vil være enig med mig i de valg jeg vil tage, og den måde jeg vil agere på, men jeg vil fremover gør noget KUN for mig. Jeg vil – kald det egoistisk – gøre alt hvad jeg kan for at JEG er glad og lykkelig, og har den fred og ro, jeg har brug for…

img_5992

- Intet i dette eller andre af mine indlæg må deles uden sin helhed og uden aftale med forfatter. Private billeder må ikke deles uden aftale.

.

Skriv gerne en kommentar til indlægget eller send mig en mail på determinmail@msn.com - Alle kommentarer læses og godkendes. De slettes hvis de ikke vedrører indlægget.

KOMMENTAR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Frankie har sgu fat i noget..