Hele min verden

Tusser på kroppen

Jeg har ikke tal på hvor mange tatoveringer jeg har efterhånden, men det er mange. På ben, ryg, mave, arme, øre og hænder. De er alle meget personlige, og de fleste har min datter lavet på mig. Jeg har ikke haft noget imod at være hendes “prøveklud” når hun tussede. Jeg har tegninger min nevø har lavet, små citater…det er ét stort vivar af personlige og betydningsfulde streger.

Jeg har altid tegnet, og syntes selv at jeg har styr på en blyant på papiret. Så hvorfor ikke tusse mig selv?

Jeg ville ELSKE at ha’ tusser på hele kroppen om muligt, om ikke andet dem jeg selv kan lave og “nå” rent fysisk på kroppen.

 img_8254

Stort set alle mine tusser er kun opstreget, og det er meningen, og jeg er vild med “old school” stilen. Så jeg har søgt på nettet for at finde udstyr – ordenligt udstyr. Har set dusinvis af videoer på nettet, og forsøger at tjekke teknikker ud. Vil købe øve-hud før jeg går igang. Det skal ikke være noget billigt kineser-bras.

Det er på ingen tænkelig måde planen at jeg skal tusse på andre, det er udelukkende til mig selv. Håber det bliver en tiltrængt hobby at gå igang med – om ikke andet til jeg ikke har mere hud 🙈

img_8252

- Intet i dette eller andre af mine indlæg må deles uden sin helhed og uden aftale med forfatter. Private billeder må ikke deles uden aftale.

.

Skriv gerne en kommentar til indlægget eller send mig en mail på determinmail@msn.com - Alle kommentarer læses og godkendes. De slettes hvis de ikke vedrører indlægget.

KOMMENTAR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hele min verden