Velfærdsland eller noget...

Forvirrende manual om flyvning

Når man får børn, er der noget man skal være klar over. Noget meget forvirrende og angstprovokerende som man ikke får med i “forældre-manualen”.

Man ser så meget af sig selv i dem. Man ser sit ironiske syn på verdenen. Man ser sit smil, sin gangart, sin humor og alt andet. Man tror at de er ligesom én selv. – Men det er de ikke.

De skal ikke bære på den bagage du har båret rundt på; din frygt, din usikkerhed og forventninger til livet. Det er ikke retfærdigt.

De har deres egen bagage. Man skal bare elske og være stolt af hvad de end giver sig i kast med. De skal bare ud på egen hånd..sprede deres vinger. De kan faktisk godt flyve, man skal bare give dem lov ❤️ #jeggiverslip #bærdinegenbaggage #jed

img_6873

- Intet i dette eller andre af mine indlæg må deles uden sin helhed og uden aftale med forfatter. Private billeder må ikke deles uden aftale.

.

Skriv gerne en kommentar til indlægget eller send mig en mail på determinmail@msn.com - Alle kommentarer læses og godkendes. De slettes hvis de ikke vedrører indlægget.

KOMMENTAR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Velfærdsland eller noget...