Vil igang....

Godt og brugt

JEG ELSKER AT KØBE BRUGT!!!

Der findes ikke noget federe end at gøre et godt køb. Købe noget for 100kr som normalt koster 1200kr – og så har det oven i hatten fået naturlig patina.

Når jeg kigger rundt i mit hjem kan jeg faktisk kun erindre at mine spisebordsstole er ny-indkøbte. Er vilde med dem, men er altså mere til det brugte…

img_1428

Kan få et KICK ud af at finde en hel stue for 300kr eller – latterligt heldigt – et 50 tommer TV fuldstændig gratis. Ja okay, det var fandeme også ekseptionelt heldigt.

img_1424 img_1429

img_1427

Min stil er måske lidt speciel, men jeg elsker mine brugte møbler, mine gevirer og hestehovede på væggen.

Det er ikke kun møbler jeg køber brugt  – går hellere end gerne i genbrugsen og køber tøj, eller via sider på de sociale medier. Adidas sneakers til 50kr..helt nye. Idag købte jeg en tynd jakke til små 150kr og jeg ELSKER den… Elsker brugt men godt

img_1431

- Intet i dette eller andre af mine indlæg må deles uden sin helhed og uden aftale med forfatter. Private billeder må ikke deles uden aftale.

.

Skriv gerne en kommentar til indlægget eller send mig en mail på determinmail@msn.com - Alle kommentarer læses og godkendes. De slettes hvis de ikke vedrører indlægget.

KOMMENTAR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vil igang....