2% - special edition og ubeslutsomhed

Næsten uforskammet

Jeg har to børn. Mikkel Emil & Maria Louise – aka Mikmak og Dulle – aka Mik og Ria – aka Prinsen og Trut. Kært barn har mange navne. Møgunger er også brugt fra tid til anden!

Hold nu kæft hvor kan mine unger være ulidelige. Næsvise, dumsmarte og udenfor rækkevidde. Men, er det ikke meningen? Deres selvtillid fejler intet, og det er meningen. De skal tro på sig selv. Jo jo, det kan også stige dem til hovedet, som hos alle andre, men hellere dét end at de ingen tro har på sig selv. De har begge skredet i et sving eller 10..fuldstændig som deres mor.

De er begge godt på vej i deres liv! Det er ikke alt vi er enige i, men uanset hvad, vil min ENORME stolthed over dem aldrig ændres. Jeg syntes selv at jeg har verdens smukkeste menneskebørn.

Uforskammet smukke!

img_5346

De besidder begge et umanerligt godt hovede – der udnyttes efter bedste evne. Den ene mere kreativ end den anden. De er begge uhyggeligt omsorgsfulde og kærlige. De beskytter dem de elsker med næb og kløer.

Jeg elsker mine unger ❤ Selvfølgelig gør jeg det.

- Intet i dette eller andre af mine indlæg må deles uden sin helhed og uden aftale med forfatter. Private billeder må ikke deles uden aftale.

.

Skriv gerne en kommentar til indlægget eller send mig en mail på determinmail@msn.com - Alle kommentarer læses og godkendes. De slettes hvis de ikke vedrører indlægget.

KOMMENTAR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

2% - special edition og ubeslutsomhed