Det går godt og helt af helvede til

Kan man godt have det godt, samtidig med at korthuset vælter? Åbenbart!

Jeg har det godt med mig selv. Jeg er tilpas. Syntes at tingene kører i et tilpas tempo, så jeg kan følge med uden at blive stresset. At jeg er galoperende snottet er en bi-ting! Men har det faktisk godt. Solen skinner, Simon har ferie, vi har været på lækkert weekendophold og vi hviler dejligt i os selv. Den tur var bare SÅ tiltrængt. Komme væk hjemmefra og bare være os. Holde i hånd, gå lange ture og snakke om alt og ingenting.

img_1655

Da vi kom hjem gik Simon en uges ferie i møde. Vildt underligt at han er hjemme. Det føles som en lørdag på trods af at det er mandag. Fandeme sjældent st en mandag er rar!

Omkring mig er der lidt kaotisk! Der er uenigheder, tvivl, sorg, fortvivlelse og knuste hjerter. Alt sammen noget jeg er vidne til, men ikke kan fikse. Jeg kan holde på mit, støtte og bakke op, og være til rådighed i de givne situationer – har ikke andre muligheder. Men har det egoistisk set godt med at jeg kan tage den afstand. At jeg ikke er så indvolveret at hele min hverdag er fyldt og påvirket. Det er så trættende – både for mig og andre der er indvolveret. Det kan udarte sig til formålsløse diskutioner og flere uenigheder, og det kan jeg simpelthen ikke bryde mit hovede med lige nu.

Lige nu er jeg måske egoistisk. Men jeg har brug for at det KUN er mig, jeg brydes med. Ingen andre. Jeg vil til HVER en tid være der for min familie og venner, men pt er det lidt på mine præmisser i den forstand at jeg holder lav profil i forskellige problematikker. Jeg har simpelthen ikke brug for det. Jeg har brug for fred og ro ❤️

img_4842

- Intet i dette eller andre af mine indlæg må deles uden sin helhed og uden aftale med forfatter. Private billeder må ikke deles uden aftale.

.

Skriv gerne en kommentar til indlægget eller send mig en mail på determinmail@msn.com - Alle kommentarer læses og godkendes. De slettes hvis de ikke vedrører indlægget.

KOMMENTAR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg