NYT om vores foredrag

For “satanda” hvor er det godt

Hold nu kæft det har været en hård uge… jeg er trættere end daggammel øl, der har stået i solen. Så i aften går jeg all in på kvalitetstid KUN med mig selv…

Jeg fik i eftermiddags lige fikset situationen med Frank aka verdens bedste terapeut – der iøvrigt er en af de få der bare “Gets me”. Gotta love that old fart… Så da det ligesom var på plads fik jeg handlet ind, og fik kæmpehunden afsat hos Simon. NU skulle jeg nemlig have en aften kun i selskab med mig selv. Ingen hund der skulle luftes, ingen gæster, ingen telefonopkald..NADA!! – og jeg suger næringen ud af denne aften, som en kalv der bokser løs på et fyldt yver.

(Kæft hvor jeg kaster om mig med fikse fraser idag hva`?)

Jeg har købt mine ynglingschips, mit ynglingsslik, smidt mig i sofaen med dynen, min Mac, har tændt stearinlys og aftensmaden bliver indtaget når jeg gider.

Jeg finder så en app der koster 49 kr om mdr – og nu bliver det altså tøset – med ALLE de tøsede amerikanske realityserier jeg gider se. BONUS der kun gør min aften perfekt. For santanda det er godt… ME ME ME time.. Tror faktisk bare at jeg mangler en sjus!!

img_0509

- Intet i dette eller andre af mine indlæg må deles uden sin helhed og uden aftale med forfatter. Private billeder må ikke deles uden aftale.

.

Skriv gerne en kommentar til indlægget eller send mig en mail på determinmail@msn.com - Alle kommentarer læses og godkendes. De slettes hvis de ikke vedrører indlægget.

KOMMENTAR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

NYT om vores foredrag