Forever ever..?

Doktor Fjols

Jeg har haft samme læge under hele mit forløb ved psykiatrien. Har været SÅ glad for min læge, der er af den gamle skole. Fandeme ikke nogen slinger i valsen.

“Nej Christina det er ikke et modersmærke, det er leverpletter der kommer med alderen”. 

“Nej Christina du har ikke dårlige knæ, de er bare gamle fordi du heller ikke er ny mere”. 

img_9121

Fuldstændig klar i spyttet, og ikke til at tage fejl af. Men nu begynder jeg sgu at tro at min læge burde gå  på pension, for der bliver begået fejl, som jeg først bliver opmærksom på da jeg skifter læge. Jeg har udelukkende valgt at skifte læge pga afstanden til dennes praktis.

Jeg ringer så til min nye læge for at bestille tid til noget “ligegyldigt”. Vi snakker så lidt om min medicin – og det er dér jeg bliver overrasket. Jeg har åbenbart gennem et års tid haft en åben recept på noget medicin, man slet ikke må få på åben recept. (Åben recept er at man selv kan forny den via nettet, uden at tale med lægen).

Han var noget rystet over at det kunne lade sig gøre, fordi det faktisk er et voldsomt sovemiddel der kan give voldsom afhængighed og abstinenser ved stop. Dertil begriber han ikke, at jeg ikke én eneste gang i mit forløb har fået et hjertekardiogram. Det medicin jeg får at hårdt ved den fysiske krop, og han var chokeret over at min tidligere læge ikke har været obs på det. Chokket ville ingen ende tage da han opdager at der ikke er fulgt op på den blodprøver, der skal vise om min lever/nyrer tager skade af medicinen.

img_9122

Jeg anede ikke en dyt om det han snakkede om, og det er jo ikke skide godt at der ikke var fulgt op. Jeg har været SÅ glad for min tidligere læge – men tror altså det er på tide med den pension!

- Intet i dette eller andre af mine indlæg må deles uden sin helhed og uden aftale med forfatter. Private billeder må ikke deles uden aftale.

.

Skriv gerne en kommentar til indlægget eller send mig en mail på determinmail@msn.com - Alle kommentarer læses og godkendes. De slettes hvis de ikke vedrører indlægget.

KOMMENTAR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Forever ever..?