Hjemmegående arbejdsfordeling

Hypokonder, neurotisk eller cancer-forskrækket?!

Jeg har haft kræft, og fik fjernet hele underlivet. Min mor havde kræft. En kort periode troede lægerne at min datter havde kræft. Der har været kræft-forskrækkelser hos min svigerfamilie. Har nære venner der også lever i og med frygten. Hold kæft hvor er det bare en LORTE sygdom!!!

Har af flere gange fået at vide at har jeg først haft kræft, så sidder det altså i kroppen, og der er en risiko for at det “vækkes”. En læge der var med indover mit forløb var liiiige kæk nok og sagde at jeg nok en dag vi dø af kræft. FUCK DIG!! – den kan jeg så gå rundt med!

img_5970

Jeg har verdens SØDESTE læge. Hun er af den gamle skole, og der er sgu ingen slinger i valsen. Hovedpine?? – det skal trænes, spises og soves væk. Hun taler i reglen helt oppe i hovedet på en! Hun er typen der vil og KAN bagatelisere hvis man kommer anstigende med noget man er overbevist om er et søm i kisten! Jeg er 172 cm når jeg går derind, og er ofte gået derfra med højden; 4 cm. Hun er super sød OG skræmmende.

Jeg fik implantater i mine små hudflapper da jeg var i starten af 20’erne. I GOT BOOBS! Perfekte boobs. Elskede dem…gør jeg stadig. Flot lavet og ingen problemer. Da de havde siddet i 10 år, kontaktede jeg kirurgen om de skulle skiftes eller løftes. Han spurgte ind til dem og endte med at sige; (citat).

If it aint broke, dont fix it”….

Okay!!!!

De sidste par uger har jeg haft ømme boobs og de er vokset! Nej, jeg er ikke gravid…ingen livmoder! – og dermed heller ikke P-piller eller menstruation. Så hvad er det??

img_5969

Gå til lægen!!? Well….hun vil sikkert bede mig sove det væk, eller få massage i nakken. Njaaah…

- Intet i dette eller andre af mine indlæg må deles uden sin helhed og uden aftale med forfatter. Private billeder må ikke deles uden aftale.

1 kommentar

  • Erik Santana

    Hej!

    Jeg er Erik, en SEO marketingmedarbejder. Vi er interesseret i at lægge 1 link til en klient (https://www.nivito.dk) på hjemmesiden for dit websted. Det kan være på sidehovedet, sidepanelet eller sidefoden.

    Vi har brug for, at linket forbliver for evigt der på dit websted.
    Vi har budget 70 euro til dette. Betaling sker med Paypal.

    Lad mig vide, hvis du tager dette.
    Tak skal du have!
    Erik

    Siden  ·  Svar på kommentar

KOMMENTAR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hjemmegående arbejdsfordeling