Min psykolog kommer på overarbejde

Lorte lort med lort på

Det er fandeme noget lort! Har i 1 uge ventet på svar på de blodprøver jeg fik taget i sidste uge. Det der egentlig “bare” skulle være en årlig helbredsundersøgelse, blev pludselig lidt for meget af det gode!

Jeg har jublet lidt for tideligt over mit vægttab der nu er på -12 kg. Mit stofskifte har det åbenbart af røv til, så jeg blev sendt direkte op på sygehuset for at få taget nye blodprøver. Da jeg går fra lægen får jeg at vide at jeg skal scannes ved en nefrolog. Aner intet om hvad det er, udover de vist har med skjoldbruskkirtler at gøre. (??) Skal hente Betablokker på apoteket, fordi jeg åbenbart også har “flimmer”. Pt afventer jeg svar på de nye prøver der skal vise hvordan det ser ud med min blodprocent, infektionstal og mit stofskifte – og hvad de ellers skal tjekkes for. Alle svar skulle jeg få d. 14/8

Jeg spurgte min læge direkte hvad han mistænkte, men der er lukket for svar indtil d. 14.. han vil ikke udtale sig før de får svar fra sygehusets prøver. Det er jeg så ikke den bedste person til. 40.000 scenarier kører rundt i hovedet og de næste 14 dage bliver satme lange…

img_0832

- Intet i dette eller andre af mine indlæg må deles uden sin helhed og uden aftale med forfatter. Private billeder må ikke deles uden aftale.

.

Skriv gerne en kommentar til indlægget eller send mig en mail på determinmail@msn.com - Alle kommentarer læses og godkendes. De slettes hvis de ikke vedrører indlægget.

KOMMENTAR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Min psykolog kommer på overarbejde