Forventninger

Hele min verden

Jeg er gift med min bedste ven. Han er hele min verden. Når min hjerne ikke vil som jeg vil, tager han over.

Han tager på arbejde før fanden får sko på. Arbejder hele dagen. Kommer hjem, og fortsætter sgu med at arbejde. Enten herhjemme eller hjælper venner. Står for ALT det økonomiske. Hver hang der er noget min hjerne ikke magter, tager han over. Han er “på” 24-7…

Jeg sørger for at han har et hjem. En base. Et sted hvor han har “fri”, og fra tid til anden får han en hel dag eller aften hvor han spiller med drengene på X-boxen. Så lister jeg i soveværelset og ser tv. Han forlanger faktisk intet. Han er min bedste ven og jeg glemmer alt for tit, hvad han står model til. Mig og min hjerne. Min skøre familie, som elsker ham. Hans egen familie, som han ikke har tid nok i døgnet til. Han vil bare gøre det bedste for alle omkring ham.

Han er min bedste ven ❤️

img_8191

- Intet i dette eller andre af mine indlæg må deles uden sin helhed og uden aftale med forfatter. Private billeder må ikke deles uden aftale.

.

Skriv gerne en kommentar til indlægget eller send mig en mail på determinmail@msn.com - Alle kommentarer læses og godkendes. De slettes hvis de ikke vedrører indlægget.

KOMMENTAR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Forventninger