Stjernerollen

Tyk trunte, magre cykler og biler

Jeg er øm i hele kroppen efter 400 ture i de vilde forlystelser i Djurs Sommerland idag. Jeg keder mig, og Facebook er nu så gennemlæst, at man går igang på Instagram. Lurer på hvem man følger, hvem de følger…osv!

Mine personlige billeder er seriøst konsekvent pinlige. Brandert iført rottehaler. En Tena-ble i panden…fordi jeg til julefrokosten mente jeg havde fået en hjerneblødning. Inde i Bamsen der underholder børn ved events  og selvfølgelig i min fars overalls… kraftedme smukt!

img_8066

Well… min mand fortæller mig HVER DAG, at han elsker mig, syntes at jeg er smuk og dejlig, og han har gu-hjælpe-mig købt en T-shirt der med skriften påstår at Gud, har sendt ham en engel i mig. – også selvom jeg visse dage ligner en tysk spærreballon

Føler mig ret speciel! 

Så går jeg ind og ser hvem HAN følger!

Pt sover han, og det får han lov til. “You need your sleep baby – tomorrow I’ll kill you“.

Jeg skal ikke bestemme hvem han følger, men…COME ON!!! 🖕Jeg ligner sgu da ikke de ukogte spagetti-lignende damer, der med sikkerhed kun finder mæthedsfornemmelse i tyggegummi. (Men fed bil).

img_8076

- Intet i dette eller andre af mine indlæg må deles uden sin helhed og uden aftale med forfatter. Private billeder må ikke deles uden aftale.

.

Skriv gerne en kommentar til indlægget eller send mig en mail på determinmail@msn.com - Alle kommentarer læses og godkendes. De slettes hvis de ikke vedrører indlægget.

KOMMENTAR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Stjernerollen