Indbegrebet af perfektion

Stjernerollen

Jeg har tilsyneladende været en skodmor i visse henseende, og det er da til dels rigtigt. Men som det blev påpeget for nyligt, på en terrasse med kold hvidvin: Så har der aldrig manglet noget. Omsorg, kærlighed og bekræftigelse fra alle retninger, som mange ville misunde. Andre vil kalde det snotforkælet.  Nej, jeg får nok ikke en ekstra stjerne i min rolle. Men jeg har været PISSE priviligeret at være omgivet med mennesker, der havde overflod af overskud og kærlighed.

Rollen som moster der imod… (Viser på billeder ikke skønhedernes ansigter af respekt for dem og min familie). 

FOR HELVEDE hvor jeg elsker de drenge. Elsker at være moster. Hende der er den lidt seje, sjove, og ifølge min ældste nevø; lidt mærkelig. Det har jeg det helt fantastisk med!

Min ældste nevø er jeg fuldstændig forelsket i. Han har nået den alder hvor han er bevidst om sig selv. Håret skal sidde, tøjet skal se ordenligt ud, og pt er alting “swag”. (???). Jeg ELSKER at gøre det til noget specielt når jeg får lov at “få” ham. Hvert år tager vi en tur i Djurs Sommerland. Dér er jeg heldigvis den cool moster, fordi jeg er mere begejstret end ham for de komplet vanvittige forlystelser!

img_8054 img_8055

Jeg bliver 10 år gammel i “Sommerland”! Alt skal prøves og des mere fart des bedre. Vi var afsted idag, og det var SÅ fedt. Elsker at være hans moster ❤️

Det sidste skud på stammen er min yngste nevø, der end ikke er 6 måneder. Mage til GLAD, og smilende dreng findes ikke. Han er bare en glad, tilfreds og lækker dreng. Kunne jeg få ham på flaske, blev jeg alkoholiker. (!). Jeg glæder mig helt sindsygt til vi kan tage ham med på den traditionelle tur i Sommerland. Jeg er VILD med dreng ❤️ Elsker at være hans moster.

img_8056 img_8057

- Intet i dette eller andre af mine indlæg må deles uden sin helhed og uden aftale med forfatter. Private billeder må ikke deles uden aftale.

.

Skriv gerne en kommentar til indlægget eller send mig en mail på determinmail@msn.com - Alle kommentarer læses og godkendes. De slettes hvis de ikke vedrører indlægget.

KOMMENTAR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Indbegrebet af perfektion