Forvirrende manual om flyvning

Tager ting til mig, og et ordentlig hak i tuden

Jeg har ikke følt mig tvunget til at lukke min blog ned for periode, eller min facebook og instagram. Men jeg fik et reality-tjek på den hårde måde, og det tog jeg til mig. I en grad som jeg måske skulle have gjort for længe siden. Men det kan jeg så ikke ændre på nu….

ALT hvad vi mennekser foretager os har en konsekvens. Den kan være positiv eller negativ – er man heldig får man sgu begge dele.

Min facebook har før været mit talerør, og der var ingen filter. Dét er jeg blevet bedre til, holder så vidt muligt familie og sygdom ude af den. Billeder af min nevø spørger jeg om lov først, min hund har ikke en skid at sige, så jeg spammer facebook og instagram med billeder af ham og de 10.000 billeder der bliver taget på vores daglige gåture.

Min blog er lidt noget andet. Jeg ELSKER, min blog. Det er min dagbog, og det er 99,9% uden filter. Det er dog sjældent at jeg bruger navne, men dem der kender mig ved måske godt hvem det er jeg ”udlevere”. Må indrømme at jeg har haft grovfilen fremme nogle gange, og har ikke tænkt i konsekvensen af dette. Dem jeg omtaler, og flittigt følger min blog kan jo se det.

Iøvrigt kan man næsten ned til minuttet se hvem der besøger min blog. (Bonus ved at være PLUSblogger). Så jeg vidste godt hvem der læste med.

Jeg har ALDRIG ville udstille nogen, eller sprede ”bad words”, jeg skriver det jeg føler i den givne situation. Det er jo min dagbog – der er offentlig.

Første slettede jeg alle oplæg. Fra en siden af. Men, mange af mine opslag handler ikke bare om konflikter med andre, den handler også og mig, min sygdom og mit liv generelt. Men så slog det mig, at jeg blot ville slette de opslag hvor jeg ”skælder ud” på andre personer.

Det var først da jeg fik smækket direkte i ægget ved kasse ét hvad det gjorde ved andre at jeg brugte min blog som talerør.

Jeg vil helst ikke lave for meget om på min blog, men jeg er nødt til at respektere at nogle af de omtalte bare slet ikke syntes at det var fedt at se deres liv penslet ud på min blog. Jeg er jo for fanden ikke Ekstra Bladet. (Tør hvor andre tier).

Jeg skal finde den lidt finere balancegang, hvor jeg kan udtrykke mig uden at pisse ved siden af natpotten, og hive andre med ned.Jeg ELSKER ELSKER min blog, og er så jublende glad for den respons jeg har fået, hvor mange følgere jeg har fået.

Jeg lukkede min blog ned i går, men mit behov for bloggen er enormt, fordi der sker SÅ mange ting i mit lige nu. Jeg anede ikke at jeg kunne rumme SÅ meget på så kort tid, uden at ende på psyk.akut.

Jeg vil ikke ændre synderligt på min blog, men jeg vil fremover tænke over hvem og hvad jeg skriver om, i forhold til ikke at udstille og såre noget.

Igen, det er vitterligt ikke noget jeg har tænkt over – så´rn fremadrettet – men det vil jeg gøre fremover. Fjernede alle mine oplæg, og har kun genskabt dem, hvor jeg har kunne moderere mig.

Jeg er ikke 110% perfekt, og aldrig prøvet at påstå andet. Nogle ville sikkert ønske at jeg var 80% helt ”almindelig” og 20% crazy…Desværre er der byttet om på vægtskålene hvoraf de 80% er galskab

Jeg er desværre ikke typen der kan finde ud af at sætte streger i sandet, og så bare videre.Men jeg er med alderen blevet mere villig til det, og jeg er blevet bedre til at sige at der er ting jeg ikke vil finde mig i, og at min grænse er blevet overskredet.

Èn ting jeg nok aldrig at skille mig af med; Min afhængighed af at vide at de personer jeg har tæt på mig, dem har jeg brug for. Jeg har brug for opbakning og støtte. At de bare er der. Ikke at, hvis der er der konflikter så skal de i hvert fald vælge min side – det ræs er jeg blevet for gammel til – men vær til rådighed for pokker.

Har jeg en lortedag og alt er noget lort, så finder jeg en enorm tryghed i at vide at der er nogle mennesker jeg ville kunne henvende mig til, få omsorg og kærlig forståelse for min situation.

NEJ, jeg kan ikke undvære min blog, men fremover vil angrebene på udefrastående blive modereret kraftigt.

5d981fe6-6c11-496a-b1d3-48c214c11f2a

- Intet i dette eller andre af mine indlæg må deles uden sin helhed og uden aftale med forfatter. Private billeder må ikke deles uden aftale.

.

Skriv gerne en kommentar til indlægget eller send mig en mail på determinmail@msn.com - Alle kommentarer læses og godkendes. De slettes hvis de ikke vedrører indlægget.

KOMMENTAR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Forvirrende manual om flyvning