Dramaqueen

Snak over hækken med opkast i munden

Well that did NOT go as planned!!! – og det var da slet ikke pinligt.

Jeg er begyndt på den medicin der skal hjælpe på mit alt for høje stofskifte. Det skule være ret nemt – eller dvs, at jeg nu hver aften er oppe på at spise 10 piller. Hva´ pokker gør 2 piller fra eller til?!

De skal spises med et måltid, og så gør jeg da bare det. Jeg er vant til det – også selvom det fra tid til anden er ved at drive mig til vanvid at jeg konsekvent skal have de piller. Det er en daily reminder jeg godt kan blive træt af. Min vægt falder stadig, og det er bare stadig ikke fedt.

img_1239

Jeg kunne her til aften godt mærke at det der med de nye piller, og min krop bare ikke spillede sammen. De var ikke enige. Jeg tænker at jeg går ud og ryger en smøg, går lidt frem og tilbage og på en måde; Walk it off. (Damn it som jeg bruger engelske udtryk)!? En ældre dame vi ofte hilser på, går forbi grunden med hendes hund, og det er nærmest rituelt at vi skal sludre lidt om alt og ingenting.

Lige pludselig, mens hun vrøvler løs om ingenting, og jeg nikker høfligt; skal jeg kaste op! Som i, at jeg kune mærke at jeg mistede farven i ansigtet, blev svimmel, fik koldsved og vand i munden. PIS!! Hun vrøvler videre, og jeg nikker videre. Til sidst måtte jeg med panisk stemme sige til hende at jeg ikke ville være uhøfligt, men at jeg simpelthen måtte gå ind og kaste op. Ved ikke hvorfor jeg ikke bare bildte hende noget ind – gik i panik, fordi jeg var sekunder fra at brække mig lige foran hende.

FEDT scenarie ikk`? – gruer allerede for næste gang vi ses – og den sladder det kan frembringe.

Jeg hader det her sygdomspis. Jeg hader at skulle æde alle de piller. Jeg hader at jeg, fuldstændig som min mor ikke må få over 38 i feber. Jeg hader at jeg ikke ved hvad jeg fejler. Havde aldrig troet at jeg skulle hade vægttab. Jeg HADER at mine selfies MED filter ligner lort – fordi jeg konstant ligner lort. Jeg hader at jeg er træt konstant. PIS!!!

img_1241

- Intet i dette eller andre af mine indlæg må deles uden sin helhed og uden aftale med forfatter. Private billeder må ikke deles uden aftale.

.

Skriv gerne en kommentar til indlægget eller send mig en mail på determinmail@msn.com - Alle kommentarer læses og godkendes. De slettes hvis de ikke vedrører indlægget.

KOMMENTAR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dramaqueen