Bitch med et twist a bitch

Min største frygt blev virkelig

Min behandling ødelagde min hukommelse. Old news! Men jeg har holdt hårdt på at jeg ikke ville glemme noget om mine forældre og min sidste tid med dem. Mindede mig selv om dem, dagligt. Har hundredvis af billeder og videoer. Skide være med at jeg ikke kan huske hvem jeg talte med igår, aftaler, events og lign. Ligegyldigt at jeg ikke kunne finde vej, og pyt med alt skulle skrives ned.

Bare jeg ikke glemte noget omkring mine forældre. 

Jeg savner dem begge med hver en fiber i min krop, og finder kun lidt fred i at de er sammen.

img_4671

Jeg har følt mig fuldstændig sikker i minderne, om de sidste dage og timer før de gik bort. Følte mig sikker i hvordan, hvornår, med hvem og hvorledes. Vi rykkede sammen som familie, praktiske roller blev fordelt, og vi er kommet ind i det nye år lidt stærkere.

For lidt over en uge siden sad jeg med noget familie. Havde fået lidt at spise og drak et glas vin inden vi skulle hjem. På en eller anden måde kommer vi ind på, min fars sidste dage og timer. Vi støttede hinanden og gør det stadig. Vi har jo kun hinanden nu. Det har været hårdt af helvede til og det hjælper nogen gange at sætte ord på sorgen. Men som der bliver fortalt om det døgn, går det op for mig at INTET af det, der bliver fortalt, har jeg nogen erindring om. Jeg husker kun det jeg har fået fortalt. Ingen af minderne er “mine egne”.

Den samtale, for en uge siden, der tog ca 15-20 min. har ædt sig ind i mig. Hvad har jeg ellers mistet? Hvilke minder er ellers væk? Føler et enormt pres, og føler nærmest at sorgen kommer ind på klods hold igen. Har stadig ingen erindring om det der blev fortalt, så suger nærmest samtalen til mig, om og om igen, fordi jeg er bange for at glemme igen.

Har forsøgt at finde hovede og hale i det, og føler at jeg skal igennem sorgen igen. Dét rædselsdøgn gen-opleves på baggrund af andres minder, og jeg kan slet ikke kapere det. Jeg har ikke grædt siden mine forældre gik bort – til i aften! Fordi jeg ved ikke hvad jeg ellers har glemt…..

img_4672

 

- Intet i dette eller andre af mine indlæg må deles uden sin helhed og uden aftale med forfatter. Private billeder må ikke deles uden aftale.

.

Skriv gerne en kommentar til indlægget eller send mig en mail på determinmail@msn.com - Alle kommentarer læses og godkendes. De slettes hvis de ikke vedrører indlægget.

KOMMENTAR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Bitch med et twist a bitch