Havde jeg ikke set komme...

Søvn or not to sleep

Min “kære” psykiater vil proppe flere/nye piller i mig. Jeg har store problemer med at sove, og den medicin jeg for nu, er overskredet med max….3 gange!!! Hver dag!!!

Mine lever og nyrer skal helst ikke tage skade, så er nok nødt til at gøre et eller andet!! Problemet er bare at den medicin han vil give mig har jeg fået før.

Han vil give mig noget medicin, som jeg også fik via mit 20 min. lange forløb ved Arne Mejlhede. Dette resulterede i 5 ugers indlæggelse, afgiftning, sagsanlæg og pinligt interview med DR1.

img_4779 img_4780

Jeg er helt med på at det ikke KUN er det ene medikament der gjorde mig syg, men også kombinationen af de helt forkerte medikamenter. (Det er bevidst jeg ikke nævner hvilken medicin der er tale om).

Men bare navnet var nok til at ALT stivnede i mig! Jeg har været nede af den sti før – og der går jeg ALDRIG ned ad igen. Så enten hopper jeg igen på psykiatri-vognen, eller også får jeg ingen søvn!

img_4277

 

 

- Intet i dette eller andre af mine indlæg må deles uden sin helhed og uden aftale med forfatter. Private billeder må ikke deles uden aftale.

.

Skriv gerne en kommentar til indlægget eller send mig en mail på determinmail@msn.com - Alle kommentarer læses og godkendes. De slettes hvis de ikke vedrører indlægget.

KOMMENTAR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Havde jeg ikke set komme...