Inde i min hjerne

Træt, Helle og skalkeskjul

img_2719

Ca 4-5 dage ud af ugens 7 dage bliver brugt i sengen. Én ting er at mit hjem er hvor jeg har “helle”, men soveværelset er min hule. Det er mørkt og stille. Det er som om, at derinde kan ingen røre mig. Derinde har jeg den fulde kontrol. I reglen kører tv’et med et ligegyldigt Dr. Phil show eller også lapper jeg The Kardashian i mig. Det meste af tiden er det bare sagte baggrundsstøj.

Min helt igennem fantastiske Grand danois; Malthe viger ikke fra min side. Aldrig. Hvor jeg er, der er han. Han er kun 2 år gammel, men racens blide og rolige sind passer perfekt til min psyke. Har sågar fået overtalt min psykolog, der hader hunde, at jeg må tage 50+ kg halv ko med.

img_3212

Min mand gider af ret gode årsager ikke tilbringe tid i soveværelset 24/7/365. Med mindre jeg bød op til “dans”. Han ringer altid når han er på vej hjem. Så kommer han ind og kysser mig “goddag” og vi snakker om hvad han har lavet som elektriker den dag. (Jeg fatter bjælde iøvrigt). Han lader mig blive i soveværelse, mens jeg overvejer om jeg skal bevæge mig ind i stuen. Hvis ikke, så kommer han ofte ind til mig og så hygger med endnu mere ligegyldig tv.

Simon er den eneste der kender mig 110%. Han har været med som en stenstøtte igennem forløbet med psykiatri, læger, medicin, ect og kommunen. Men det er pisse hårdt for forholdet. Vi glemmer ofte at bare være Simon & Christina – og bliver istedet dem der forsøger at overleve hverdagen. Ægteskab er ikke en dans på roser uanset hvem man er. Men kampen mod sygdom og det offentlige gør det dælme heller ikke nemt

img_4185

Her står jeg så. ALT for tæt på de 45 år. Træt. Udkørt. Tappet for alle former for energi. Humør der svinger som et pendul på overarbejde. Ked af det, udmattet, og lammet for følelser.

Nej, jeg ser ikke syg ud. Men gør det mig mindre syg? Når jeg en sjælden gang kommer ud, ville jeg gerne ligge makeup og sætte mit hår. Se præsentabel ud. Jeg er vokset hvor der VIRKELIG var fokus på at være præsentabel, give hånden, se ordenlig ud, pli og spis pænt. Det sidder dybt dybt i mig. Men det er også en form for maske. Jeg kan gemme mig bag “the good looks”. Det er mit skalkeskjul.

img_1882

Måske det derfor folk ikke tror at jeg er “syg”. Du ser jo godt ud, du ser glad ud, kan du ikke bare…?

 

NEJ JEG KAN IKKE BARE, men kan for helvede vel godt se ud imens – om ikke andet, så fra tid til anden

.

Skriv gerne en kommentar til indlægget eller send mig en mail på determinmail@msn.com - Alle kommentarer læses og godkendes. De slettes hvis de ikke vedrører indlægget.

KOMMENTAR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Inde i min hjerne