Fortidens grimme kælling

På grænsen til desperation

Når jeg vågner om morgenen har jeg på ingen tænkelig måde udhvilet. Føler slet ikke at jeg har sovet! I løbet af dagen er jeg trættere end træt – nægter at sove om dagen, fordi det mindsker muligheden for søvn om natten. Går lange ture med kæmpehunden, der bare syntes det er pisse fedt. Idag gik vi 6 km – der er næsten forår i luften, så højt musik i hørebøfferne og så ellers ud. Passer mig fint at lukke alt ude og bare lytte monotont til musikken – og lade hunde give den gas mens jeg holder mig i slendre-tempo.

img_4999

JEG KAN IKKE SOVE!!! Jo jo jeg sover, men ikke tungt. Jeg er ikke udhvilet! Jeg er SÅ pisse træt. Sovemedicin gør mig endnu mere træt, men falder stadig ikke i søvn. Ender som regel med at jeg midt om natten sidder udenfor i min VILDT sexede morgenkåbe og snakker med stjernerne. (Mor og far❤).

img_5003

Er desperat!! Vil bare gerne SOVE. Tungt og dybt. Uforstyrret og bare helt væk. S.O.V.E.

- Intet i dette eller andre af mine indlæg må deles uden sin helhed og uden aftale med forfatter. Private billeder må ikke deles uden aftale.

.

Skriv gerne en kommentar til indlægget eller send mig en mail på determinmail@msn.com - Alle kommentarer læses og godkendes. De slettes hvis de ikke vedrører indlægget.

KOMMENTAR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fortidens grimme kælling