Jeg er den jeg er

Jeg er træt

Hold kæft hvor er jeg træt. Ikke søvnig træt, men simpelthen træt af andre mennesker, deres uvidenhed, deres stupiditet og respektløshed. Jeg undres og forarges. Jeg bliver træt.

Syntes at der er frygteligt at man bruger SÅ mange års kamp på at lære sig selv og sin sygdom at kende. Hvile i den, skabe en hverdag der ikke er ulidelig, finde den rette medicin og mængde. Midt i den kamp skal man også “lære” sine medmennesker at leve med én. Lære dem at forstå, næsten uddanne dem, søge forståelse og accept. Det er satme op af bakke nogle gange, og bedst som man tror at nu er der en vis form for forståelse, så er der en der simpelthen slår rekorden i at være smagløs, ufin og direkte sårende. Alene fordi de ikke gider eller vil, forstå det menneske der er BAG sygdommen.

Jeg er jo ikke KUN min sygdom. Hvad med alt det der er bagved, der desværre alt for ofte lever i skyggen af sygdom. Brækker mig snart af orden sygdom iøvrigt. Der er en lille bitte håndfuld af mennesker i mit liv som jeg troede kunne se igennem min… , men bliver desværre skuffet fra tid til anden. Men jeg kan ikke bebrejde dem. Havde det været den anden vej rundt havde jeg med sikkerhed gravet dem ned under beton, og bygget et nyt herredømme ovenpå.

Men jeg bliver bare så fucking træt, af de personer der burde kende mig som deres egen bukselomme, afstår fra at se ud over min…. , fordi at de er “vokset fra mig”. Har haft lange dybe samtaler med dørkarme der lukkede mere fornuft ud. I stedet for at pakke det ind i vokseværk, så grow sgu da et pair og sig det ligeud; “Jeg kan ikke holde dog og din… ud mere”. Slut prut!

Du kunne holde mig ud da jeg i 20´erne dansede på bordene, tog stoffer, blæste rundt som en skoldet skid, var fuldstændig uden hæmninger og tromlede alt ned. Men nu hvor jeg har ro på krop og sjæl, kan du ikke holde mig ud? Go……..Fuck……….Yourself!

Jeg har end ikke ville svare på den besked. Jeg blev bare træt… for helvede hvor bliver jeg træt.

img_0686

- Intet i dette eller andre af mine indlæg må deles uden sin helhed og uden aftale med forfatter. Private billeder må ikke deles uden aftale.

.

Skriv gerne en kommentar til indlægget eller send mig en mail på determinmail@msn.com - Alle kommentarer læses og godkendes. De slettes hvis de ikke vedrører indlægget.

KOMMENTAR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jeg er den jeg er