Ondt før det bliver godt

Spiritualitet

Jeg har det sidste stykke tid kigget mere og mere mod det spirituelle. Bare rolig det er hverken “witch-craft” eller sort magi.. – selvom nogen måske ville tro at det var “lige mig”…

Jeg fik fortalt for nyligt, at livet består af energier. De energier du udsender påvirker ALT – hvilket i sig selv et eller andet sted giver god mening. Mine energier har det meste af mit liv været negative – voldsomt præget af andre med negativ energi!

Altså; MIN energi der har været som den nu har været hele mit liv, dels præget af den energi ANDRE har givet videre til mig, en energi som de så også har haft eller fået hele deres liv!

Den skæbne-energi man “står” med er altså en slags dominoeffekt. Andre med dårlig energi, giver den til dig og du giver den videre til andre osv. (Think about it – det giver SÅ meget mening).

Jeg har SUGET det til mig som en tør svamp i spand fyldt med vand! Mine traumer er dårlig energi i mit nuværende liv, som JEG har skulle at gå rundt med og ikke evnede at give slip på. Jeg ville gerne – men vidste ikke hvordan. Terapi, hypnose, psykofarmaka og alverdens rådgivning – og mange mange mange søvnløse nætter.

Jeg kommer aldrig af med mine traumer, og er mit terapi og lign. evigt taknemlig for den hjælp det har givet, men des mere jeg læser og studerer om de her energier, des mere ro får jeg – mere ro end alverdens terapi har kunne givet. Det grænser sig til en åbenbaring!! Det startede faktisk med at en kropterapeut sagde til mig at min krop husker også – og anderledes end sindet. Det var en KÆMPE øjenåbner. Mine fysiske traumer skal behandles på en helt anden måde, end de traumer der sidder i sindet.

Jeg har længe følt at jeg i almindelig terapi, bare “taler, taler, taler og taler” og det hjælper da også, men da jeg når til et punkt hvor jeg bare er pisse hamrende træt af at tale, måtte jeg “finde” nye veje at arbejde med mit sind på. – og det spirituelle nærmest dumpede ned i skødet på mig. Jeg har iøvrigt aldrig været videre spirituel, troet på krystallers healing og tarotkort. Hokus Pokus!!! 

Men det der med de energier gav SÅ god mening. Det traumer jeg bærer rundt på er FYLDT med negativ energi. En tung energi der gør mig træt, ked af det, frustreret, søvnløs osv… Slået stort op, gik det op for mig at, det er spild af min ret kostbare tid. Mine traumer forsvinder som sagt ikke, men JEG kan vælge at sige; At nu vil jeg simpelthen ikke gå rundt med den negative energi mere.

Det tog lidt tid, men det er som en alt for tung dyne har lettet sig fra mig. Jeg valgte, at skulle gå ind i dét her, skulle jeg være open minded – og det har jeg været 110%

Tågen letter!! Vreden emmer ud, sorgen fordamper, frustrationerne svinder ind – og jeg har den vildeste ro i mig. Bare fordi jeg VÆLGER at smide de negative energier fra mig, og kun tager de positive til mig.

Så er der det med de forvoksede børnekort, med de særeste symboler og tegninger på. Man kan vælge at tro på dem eller lade være. Logisk nok. Man læser de kort der bliver “tildelt” og man kan bruge det de siger, som guide. De skal IKKE afgøre store beslutninger, forudsige om man vinder i LOTTO eller noget som helt andet – ikke for mig ihverfald. Jeg får læst mine kort stort set hver dag – og de er bare en dejlig guide der giver én noget at tænke over. Det syntes jeg er vildt fedt, sjovt og ja; Beroligende!

Jeg syntes det er vildt spændende – og det har på kort tid givet mig helt vildt meget ift at finde ro – og gå fra de negative energier. Det lyder hokus pokus.. men jeg har ikke en skid at tabe – og det har du heller ikke!! Med de traumer jeg render rundt med, ville jeg afprøve hvad som helst for at lette sind og krop, og det har så vist sig at være det rette – For mig!!!!

Så jeg sidder her i strikkede bukser, i min mands skjorte, lytter til “mega hertz musik” (beroligende musik), har lige fået læst min kort – og har det største smil på fordi jeg har den dejligste ro i mig.

- Intet i dette eller andre af mine indlæg må deles uden sin helhed og uden aftale med forfatter. Private billeder må ikke deles uden aftale.

.

Skriv gerne en kommentar til indlægget eller send mig en mail på determinmail@msn.com - Alle kommentarer læses og godkendes. De slettes hvis de ikke vedrører indlægget.

KOMMENTAR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ondt før det bliver godt