Jeg savner ikke

Kan du ikke lide mig?

Man vil altid støde ind i mennesker der har en indstilling der hedder; “Jeg kan ikke lide hende/ham”… I reglen baseret på noget de har gjort – eller ikke gjort. Lige så tit er det baseret på ting de har hørt om vedkommende.

Guderne skal vide at jeg henover mange år er stødt ind i folk der ikke kan lide mig, baseret på “rygter/sladder”, eller ting jeg sagt eller gjort… eller simpelthen fordi de ikke kan lide min personlighed. Hvilket i princippet er fair nok – jeg kan ikke være alles kop the.

Min mor sagde altid; “Kvæl folk i venlighed” og den egenskab har jeg ikke altid haft, omend des ældre jeg bliver des nemmere bliver det.

Jeg bliver ÆDT op indeni hvis folk er u-venlige! Altså, når de som sådan er venlige, men den åbenlyse snert af at de ikke er det, er synlig mærkbar for mig. Jeg kan slet ikke være i det. Jeg bliver usikker, ked af det og dybt dybt frustreret.

Hvorfor ikke bare vise mig og/eller andre, hvorledes man har det, istedet for at lade folk gå rundt med den der udefinerbare følelse??!

Den er modbydelig og jeg kan ligge søvnløs. Man behøver ikke at kunne lide mig. Man må godt syntes at jeg er en rædderlig person de ikke kan holde ud – MEN SÅ SIG DET, og handle derefter.

Måske noget er misforstået og det kan reddes ud, måske du bare ikke syntes jeg er noget for dig. Fint!! Men hav da medmenneskeligheden og meld ud!

Når jeg går rundt med den følelse trækker jeg mig fuldstændig. Det er imponerende så usynlig jeg kan blive. Men jeg lader det stadig fylde – alt alt for meget. Jeg kan ikke finde ud af at være ligeglad og sige; “Du kan være tvær herfra til jul, jeg er ligeglad”…

Ville give min højre arm for at være ligeglad, fordi jeg bruger så mange kræfter på at spekulerer i, hvordan jeg kan “fikse” det. Men der er jo ikke noget at fikse for helvede! Hvis nogle er mopset på mig over, hvad ved jeg, må de jo selv rode med det. Hvis de alligevel ikke har intentionen om at komme ud af busken, er det jo ikke mit problem.. Det er bare dét jeg skal lære!

- Intet i dette eller andre af mine indlæg må deles uden sin helhed og uden aftale med forfatter. Private billeder må ikke deles uden aftale.

.

Skriv gerne en kommentar til indlægget eller send mig en mail på determinmail@msn.com - Alle kommentarer læses og godkendes. De slettes hvis de ikke vedrører indlægget.

KOMMENTAR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jeg savner ikke