Status

Balancegangen er svær

Jeg prædikere stolpe op og ned, om hvor godt jeg har det, og jeg bruger enorme mængder tid på at mærke efter. Hvordan føles min hjerne og min krop? Dex-amf giver nu virkning for fuld smadder, og jeg får sågar, kun absolut mindste dosis. Jeg fik at vide at, fra jeg tager pillen og til den burde “peake”, går der ca. 3-4 timer …men ellers er den i kroppen i op til 14 timer, i få tilfælde helt op til 12 døgn. Altså en form for depotpille. Jeg burde måske få en større dosis, men bliver efterhånden hørt af de højere herrer, og det er helt i orden med dem, at jeg gerne vil starte langsomt ud. Så indtil videre kun 1 pille á 20 mg hver morgen…

.Dex-amf er jo egentlig til personer med ADHD, men min læge hev fat i en specialist der kendte til problematikken, og de kom frem til Dex-amfetamin til mig.

Jeg har fået hjertebanken af anden verden, og så kampsveder jeg 24/7… Jeg ligger splitter Kong Hans hver nat med en blæser over sengen der kører hele natten. Jeg K.A.M.P.sveder. Prøver har påvist at det ikke er overgangsalderen. Jeg var idag inde og træne, og var sgu ret gearet til det og glædede mig, men efter 30 minutter på løbebåndet måtte jeg stoppe.

Mit hjerte var ved at hoppe ud af kroppen på mig, og jeg svedte mere vand, end Niagra Falls hælder af sig. Det prikkede for øjnene og alle former for energi forlod mig prompte. Drak en masse vand og kravlede hen til min ynglingsmaskine – der der fikser mormor-armene. Jeg blev hjulpet igang og gav det et forsøg, men det er som om jeg INGEN kræfter har???? – og mit hjerte fortsatte med at hoppe der udad med alt for meget fart på.

Der er masser af gode ting ved Dex…… – dels at jeg mister lysten til mad. Men jeg er jo altså på en kur, der kræver sund mad, mange gange om dagen – at gå fra at proppe alverdens crap i munden, til at føle lede ved frisk frugt, proteindrikke og yoghurt med havregryn og shiafrø er spøjst. Maden er simpelthen så lækkert. Min mand har købt proteinbarer til mig, til den lille sult. Jeg kan simpelthen ikke få det ned. Det vokser nærmest i munden på mig.

Når man hele sit liv har blæst der ud af med 180KMT og så pludselig kører hjernen kun 60KMT. Det bliver jeg voldsomt mere påvirket af end regnet med. Det er jo – føler jeg – tankermylderet der har defineret mig. Jeg er den der taler og taler…og taler. Har 1000 ideer, kreativitet har væltet ud af mig og jeg kunne nogle gange slet ikke være i mig selv.

Nu skal jeg nærmest lukke øjnene og langsomt forsøge at hive en tanke ud omkring den situation jeg evt står i. Jeg skal VIRKELIG koncentrere mig. Det har allerede kostet tudeture, fordi jeg – groft sagt – skal vænne mig til en hjerne der holder kæft. Jeg er uhyggelig vant til trælse bivirkninger der er frrrrgtelige. Men her er det en helt ny verden – sveder og hjertebanken – og madlede. Men det er sgu da i den milde ende af.

Jeg fortsætter med kostomlægningen og træningen ufortrødent, fordi jeg syntes det er det fedeste. Jeg ser hurtige resultater, bedre end forventet. Jeg spiser sundt og godt, og følger ikke nogle specifikke kure. Alt det der sense-kur, Sense er for mig bare et smart navn en eller andet trunte har opfundet fordi der nok skal være en anden trunte der hopper på den. Juicekure giver bare diarre og koster en formue – blend skidtet selv. Kun kød kure tror jeg heller ikke en skid på. Det kan sikkert hjælpe nogen alle de der smarte kure, men FOR MIG, virker det bare at tænke logisk. Hold dig fra usundt mad, drik massere af vand, få gang i kondien – og tag dog for guds skyld en fridag hvor du kan spise hvad du vil.

Igen… JEG HAR DET GODT… det hele føltes bare lidt underligt. Jeg har fået hvad jeg har drømt om bedt om, men det kræver mere tilvænning end forventet.

- Intet i dette eller andre af mine indlæg må deles uden sin helhed og uden aftale med forfatter. Private billeder må ikke deles uden aftale.

5 kommentarer

  • It’s awesome to pay a visit this website and reading the views of all friends concerning this
    post, while I am also eager of getting experience.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • I enjoyed it very much and I put my mind into thinking a little

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Woah!I’m really digging the template/theme of this website.It’s simple, yet
    effective. A lot of times it’s difficult to get
    that “perfect balance” between user friendliness and appearance.

    Imust say that you’ve done a excellent job with this. Also, the blog loads extremely quick for me
    on Opera. Superb Blog!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • You actually make it appear really eaasy with your presentation but I in finding this topic to be really one thing which I feel I’d never understand.

    It kind of feels too complicated and extremely wide foor me.
    I am having a look ahead on your subsequent post, I wijll attempt to get the
    hang of it!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Great blog you’ve goot here.. It’s hard to find good qualit writing like yours nowadays.

    I honestky appreciate people like you! Take care!!

    Siden  ·  Svar på kommentar

KOMMENTAR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Status