3 år

Kære…..

28.08.18

Kære Dig, der administrere kommunens pengekasse.

Jeg retter henvendelse til Dem idet jeg må have noget sagt, og håber dermed at De vil læse mit brev med åbent sind.

Jeg kan sagtens forstå at de penge der er til rådighed i kommunen skal bruges fornuftigt; vejarbejde, kunst og ualmindeligt mange mellemledere ved det kommunale – bare for at nævne nogle få – men jeg kommer aldrig helt til at forstå det alligevel.

Jo jo, jeres kunst og møblement skal udstråle noget smart i en fart, og jo jo vores veje skal være farbare, men er i ikke gået lidt i selvsving??? (FYI, jeg ved altså godt der er mere i dét end dét)!! Er det nødvendigt med alle de ting?? – og “pardon my french“; men hvad fanden skal i med alle de mellemledere og koordinerende dit og dat?? De sidste par gange jeg har været på kommunen, for noget så simpelt som at bestille nyt kørekort og sygesikringsbevis, var det som at se en flok hovedløse høns, gå rundt i slowmotion og ikke ane hvad helvede de foretog sig. De søde damer kunne ikke finde ud af deres system og end ikke printe papirer ud – det grænsede sig til det pinlige.

I rammer bl.a. psykiatrien hvor den allerede bløder allemest. I lukker ned, fjerner, omrokere, fyrer, nye lokaler i gamle bygninger, flytter lidt mere rundt. Lige præcis alt det der roder med en psykisk sygs hjerne på den negative måde.

Ved i hvad det gør ved jeres borger der desperat har brug for psykiatrien og stabiliteten i selvsamme??

I vil have indført klippekort til psykiatrien?!

Man får kun X antal klip til sin terapeut… 

Jeg kan kun tale på egne vegne, og har ingen intention om at tale på andres. Når man har været det igennem jeg har, kan jeg end ikke forestille mig at skulle undvære den stabilitet jeg indtil nu har fundet i psykiatrien. Sætter iøvrigt enormt stor pris på den hjælp jeg har fået – for det skal I have tak!!

Bare for at give dig et billede af min historik…

  • 5-6 indlæggelser
  • Fejlmedicinering og behandling ved Arne Mejlhede. (Ham brugte i vist længe ikk`? – var det ikke 2000 patienter han fik fucket godt og grundigt op?)
  • 50-60 ECT behandlinger. (Jeg fik stød i hjernen – lyder fedt ikk`?)
  • Afprøvning af ca 30 forskellige medikamenter. Det er iøvrigt skide sundt for lever og nyrer.

Jeg tror ikke I er klar over hvor lang tid det tager at bare finde tilliden og trygheden i at tale med et fremmede menneske om ens sind og tilstand. (5 klip)…

Når tilliden er fundet, skal der ligges en “slagplan”; Hvad gør vi? Hvad har du brug for? Kan vi se længere frem for at hjælpe bedst muligt?? (5 klip)…

Så er det fundet en ro i samtalerne, nu skal hverdagen til at fungere, og man skal usikkert forsøge at stå på egne ben! (10 klip)…

Man får tilbagefald. Bliver usikker, ked af det og angst!! (5 klip)...

Man skal starte forfra og man mister lidt troen på at ting nok skal blive bedre. Man føler sig dog tryg ved den terapeut der har fulgt én, så man er villig til at tage kampen op!! (5 klip)…OSV OSV OSV…..

Jeg går ud fra at De kan se hvor det er jeg er på vej hen??!! 

Så Kære Dig der vil bestemme hvor meget hjælp en psykisk syg skal have, vil De ikke nok tænke Dem om?? Mister psykisk syge deres hjælp og samtaler, risikerer De på længere sigt at stå med mange der skal starte forfra, indlægges og have endnu mere hjælp.

Med venlig hilsen

“En psykisk syg”

 

 

- Intet i dette eller andre af mine indlæg må deles uden sin helhed og uden aftale med forfatter. Private billeder må ikke deles uden aftale.

.

Skriv gerne en kommentar til indlægget eller send mig en mail på determinmail@msn.com - Alle kommentarer læses og godkendes. De slettes hvis de ikke vedrører indlægget.

KOMMENTAR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

3 år