brevskrivning

3 år

Det er idag 3 år siden jeg startede med at blogge om min hverdag med Affektiv Bipolar Lidelse. – og hold nu op hvor er der sket meget…

Jeg fangede ikke til at starte med, den der “hype” der er om det der med at blogge. Jeg ændrede bloggens navn flere gange, og rodede lidt rundt i emnerne. Min datter hjalp mig med at sætte den op, og stadig fattede jeg det ikke helt.. “Inside Bipolar” hed min blog blandt andet. Først for ca halvandet år siden, kom den til at hedde “Inde i min hjerne”, og har bibeholdt emnerne.

Flere og flere følger og læser min blog, og jeg er DYBT beæret. “Er der virkelig nogen der syntes at det jeg skriver er spændende”??

Jeg skriver ikke kun om min sygdom, men også om min hverdag der ofte er som at følge med i en amerikansk soap-serie. Men det er så også det jeg har fået mest skæld ud for. Der HADES at jeg ikke har et filter, og at jeg ligger ting ud, der burde holdes inde for familiens fire vægge. Jeg føler ikke at jeg har noget at skjule. Jeg er en åben bog, og har aldrig lagt skjul på hvor jeg har fejlet og hvor jeg har vundet. Hvorfor skulle jeg forsøge at være noget jeg ikke er for at behage andre?? Det er gengangeren i mine oplæg, og det bliver det ved med at være.

Tusinde tak fordi i gider læse med <3

- Intet i dette eller andre af mine indlæg må deles uden sin helhed og uden aftale med forfatter. Private billeder må ikke deles uden aftale.

.

Skriv gerne en kommentar til indlægget eller send mig en mail på determinmail@msn.com - Alle kommentarer læses og godkendes. De slettes hvis de ikke vedrører indlægget.

KOMMENTAR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

brevskrivning