Hvad er normalt?

Fortidens grimme kælling

Da jeg var yngre og manisk, havde jeg en svaghed for..ja, klorin!! Alt blev gjort rent i klorin. Flere gange om dagen. Købte litervis af klorin. ALT blev vasket i klorin og jeg ødelagde mange ting, fordi de ikke kunne tåle klorinen.

Jeg forbandt klorin med renlighed. Bakterier kunne ikke overleve. Alt blev hvidt eller hvidere. Lugten forbandt jeg med renlighed. Jeg kunne gøre rent fra morgen til aften. Havde skibsplanker som gulv, og fugerne gjorde jeg rene med tandbørste. Ned på alle 4…skure. Flere gange om ugen. Fyldte tit håndvasken med 2-3 liter klorin. Så “spredte” lugten sig. Sygt. Syg syg tankegang.

img_4979

Så jeg forbinder klorin og brugen af det, som noget jeg VIRKELIG skal være opmærksom på! Har helst ikke klorin i huset. Alene fordi jeg frygter at gå i selvsving igen. Har ikke haft et “klorin-rengøringsflip” i MANGE år. Men kan stadig nærmest genkalde følelsen fra dengang.

Har holdt det i ave – til idag!!

Har været stresset på den seneste. Små ting. Store ting. Bare stresset. Let at gøre forvirret. Haft svært ved at sove. Små muskeltrækninger, hvor jeg går og spænder i kroppen. Føler ingen sult. Rastløs. Ja, alle de klassiske tegn, som man kender og ubevidst ignorer. Det kunne jeg så ikke længere idag.

img_4977

Jeg stoppede først da jeg havde fyldt toilettet, afløb i bruser, håndvasken i både køkken og på badeværelset. Jeg nærmest smed det fra mig. Havde forinden gjort “almindeligt” rent. Tørret af, støvet af, vasket gulv og lign. Jeg ved ikke hvad der fik mig til at gribe til klorin – eller hvorfor helvede jeg er så dum at have det i huset.

Fik en mindre panikanfald. Skyndte mig ud af huset med hunden og fik ringet til min datter. Hun er den der har set det på nærmeste hold, og hurtigt fik hun mig til at trække vejret normalt og falde ned.

Jeg behøver ikke nødvendigvis at være på vej i galoperende mani, men jeg kender tegnene – og har fokus på mig selv. Nu skal farten vist liiiige sættes ned for en stund.

img_4976

- Intet i dette eller andre af mine indlæg må deles uden sin helhed og uden aftale med forfatter. Private billeder må ikke deles uden aftale.

.

Skriv gerne en kommentar til indlægget eller send mig en mail på determinmail@msn.com - Alle kommentarer læses og godkendes. De slettes hvis de ikke vedrører indlægget.

KOMMENTAR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvad er normalt?