PS

Øvelse gør mester

Tålmodighed er på ingen tænkelig måde min stærke side, men nu og da kan jeg næsten imponere mig selv over mængden jeg alligevel har. – ihvertfald på visse områder.

Jeg fik kontaktlinser for 5 dagen siden – og har imponerende nemt ved at sætte dem i og tage dem ud. Havde forventet hysteriske anfald foran spejlet. Mit syn har de sidste 3-4 år udviklet sig fra falkeblik til stæreblind og jeg har brugt briller de sidste par år. De kan slet ikke undværes – Dels fordi jeg på venstre øje har en ret kraftig bygningsfejl. Jeg blev SÅ træt af brillerne og for 3. gang ville jeg forsøge mig med linser.

Jeg KÆMPER!! På ingen måde med at få med dem i og ud af øjnene, men med at kunne se… ja, det lyder åndssvagt. Mine øjne skal vænne sig til at “kunne se” – og har fået de smarteste linser med glidende overgang til læsefelt!! – om jeg fatter hvordan det kan lade sig gøre??! Men faktum er at jeg kæmper med at kunne fokusere

Optikeren siger at min hjerne og øjne skal lære at jeg nu ikke skal bruge brillerne for at kunne se. Som om min hjerne ikke har rigeligt at slås med. De skal lære at bruge linsernes effekt – og jeg er seriøst ved at miste tålmodigheden.

Tidligere kunne jeg ikke se på min tlf og læse hvad der stod men kunne bedre se langt. Har forstørret alt på tlf så det næsten var pinligt. Nu ser jeg helt klart bedst tæt på, men alt hvad der er langt væk er “mudret” – og når jeg forsøger at fokusere er det som at se gennem en kameralinse der, ja..forsøger at fokusere.

Mine øjne og hovedet bliver træt. Troede slet at øjne og hjerne ville blive så påvirket. Jeg kan kun have linserne på 4-5 timer og så må de simpelthen ud så jeg kan få ro i hovedet og i øjnene. Mine øjne føles fyldt med grus og jeg bliver uhyggeligt træt i hovedet…  jeg ved godt at de tager tid at tilvænne sig linser, men det her er godt nok opslidende.

Mit hovede er i forvejen på overarbejde, så det her slider faktisk på psyken. Om et par dage skal jeg til optiker igen til tjek, og må høre dem til hvordan og hvorledes. Det påvirker mit sind og humør at jeg slås med synet – vildt at det kan lade sig gøre!

832a8d57-54af-411d-9250-d1ffff620449

- Intet i dette eller andre af mine indlæg må deles uden sin helhed og uden aftale med forfatter. Private billeder må ikke deles uden aftale.

.

Skriv gerne en kommentar til indlægget eller send mig en mail på determinmail@msn.com - Alle kommentarer læses og godkendes. De slettes hvis de ikke vedrører indlægget.

KOMMENTAR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

PS