Jeg vil ha´en forklaring!!!

PS

PS:

Min blog er til alle der GIDER læse den. Jeg skriver ikke TIL nogen eller FOR nogen. Enten fanger det din interesse eller også gør den ikke. Måske den giver dig noget at tænke over, måske himler du blot med øjnene. Måske pisser den dig af, måske klukker du af grin. Jeg skriver på min blog fordi det er det JEG har lyst til, og jeg er bare så heldig at der vitterligt er nogen der finder den spændende. Groft sagt, så ville jeg også skrive hvis INGEN gad læse den, jeg skriver for min egen skyld. Jeg har i gennemsnit 1457 visninger, så der må da været noget der fanger folks interesse. – og at folk prikker til hinanden… eller ringer til hinanden 😉 og siger; “Tjek lige hvad hende tossen nu har skrevet”, så er det eller andet sted et kompliment.. Det betyder at du har læst min blog og uanset hvilken intention, vil de dele det med andre.

TUSINDE TAK FORDI DU LÆSER MED

img_0507

- Intet i dette eller andre af mine indlæg må deles uden sin helhed og uden aftale med forfatter. Private billeder må ikke deles uden aftale.

.

Skriv gerne en kommentar til indlægget eller send mig en mail på determinmail@msn.com - Alle kommentarer læses og godkendes. De slettes hvis de ikke vedrører indlægget.

KOMMENTAR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jeg vil ha´en forklaring!!!