Blodprøverne

2% – special edition og ubeslutsomhed

Jeg har en sød veninde. Dem har jeg faktisk flere af, men hende her – og hendes kæreste, er kommet med en udtalelse, som jeg er ret fascineret af. Min indre narcisist æder det råt!

Må hellere komme med en mindre “forhistorie”!! 

Min elskede mor, min smukke datter og jeg selv, er de eneste i familien der har grønne øjne. Vi er også de eneste med hænder der ligner hænderne på en 95 årig. Total rynkehænder. Well…. Alle andre i familien har isblå og/eller grå øjne. Som at se på kære Disneyfigurer. Jeg læste engang at folk med grønne øjne, faktisk har en mindre genetisk fejl, og derfor får de grønne øjne. Har ikke den fjerneste idé om det er rigtigt, men det lyder fandeme smart ikk’?

Jeg kan godt lide at folk har øjenkontakt med mig, når de taler til mig. For mig er det almen respekt, men det viser også en oprigtig interesse for det man taler om. Folk der flakker rundt i blikket er UMULIGE at tale med. Øjnene er sjælens spejl, og hvad er smukkere end at kunne se ind i andres sjæl?!

Nåh, tilbage til veninden… Hun fortæller mig om hendes betagelse af min øjenfarve. Dejligt kompliment iøvrigt. Hun fortæller også at grønne øjne kun hører til 2% af verdensbefolkningen. (Wauw)!!! Hvorfor det er så sjældent ved jeg ikke.

Altså hvis dét ikke er med til at bekræfte at jeg er one of a kind, special edition så ved jeg sgutte hvad der ellers kunne bekræfte det….

img_5266

…det skulle lige være det nummer jeg lavede idag!! Det er KUN mig der kan slippe afsted med den slags. Er heldigvis VELSIGNET med forstående og humoristiske mennesker i mit liv.

Jeg har på 3 dage formået at finde et nyt hus, opsige vores nuværende hus, meddele hele omverdenen at vi flytter, fremvise vores hus hele 2 gange for potentielle lejere, fortryde beslutningen, og nu bliver vi i vores hus. Krævede en del forklaring rundt omkring. (Der blev grint højlydt af mig – mest fordi de kender mig).

Det var så en typisk torsdag for mig!! Tandpine efter tandlægebesøg. Indtager panisk morfin for smerten, på trods af at jeg får fnat-lignende kløe af det. (Lad mig lige få på det rene – Har altså aldrig haft fnat). Cleaner huset fuldstændig og køber sågar blomster for at få det til at se mere indbydende ud. Tænder op i biopejsen og 1000 stearinlys. Manglede bare den klassiske musik i baggrunden. Viser folk rundt i mit hjem. “Sælger” huset til dem, som solgte jeg isterninger på Antarktis. Tilbyder folk mit hjem. Går i panik, fordi jeg ikke vil flytte væk fra verdens bedste udlejer, og mit elskede hus. Afmelder undskyldende til ejer af det “nye” hus. Meddeler folk at jeg bliver boende i nuværende hus. – og nåh ja, glemmer min aftenmedicin, og kommer derfor til at sove langt senere end normalt. Oven i hatten, bliver jeg så “presset” ud af vores seng. Manden og hunden sover trygt og jeg har rundt regnet 20 cm at sove på.

En helt almindelig torsdag……ikk’?

img_5267

- Intet i dette eller andre af mine indlæg må deles uden sin helhed og uden aftale med forfatter. Private billeder må ikke deles uden aftale.

.

Skriv gerne en kommentar til indlægget eller send mig en mail på determinmail@msn.com - Alle kommentarer læses og godkendes. De slettes hvis de ikke vedrører indlægget.

KOMMENTAR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Blodprøverne