Når matriarken forsvinder

Latter er verdens bedste medicin

Hver tirsdag er vi en flok “damer” der mødes. Vi er vidt forskellige – på alle måder. Idag slæbte jeg min veninde med for første gang, hun er flyttet til jydelandet fra Sjælland. Hun skal ude og møde nogle jyder. Nåh, men vi mødes hver tirsdag fra kl. 19 til kl. 21 – der er sågar regler;

Ingen går før tid. Ingen rejser sig før senest kl. 20:59… Rygepause er kl. 20 og prisen er 5 kr pr gang. Snacks og drikkevarer står man selv for.

Vi mødes og Nørkler – vi hedder “Nørklerne”. Nogen strikker og hækler, nogen tegner og maler, og nogen er der bare. Vi griner HVER gang hysterisk. Jargonen i de to timer ville få enhver havnearbejder til at rødme. Der sidder vi 5-10 damer i hver vores alder og giver den maks gas med kulsort humor. Vi giver hinanden en ordenlig gang røg, og man skal fandeme ikke være sart.

Idag var emnet bla hvem der kunne holde en blyant under brysterne og røvballen. Der blev debatteret om hvorvidt kvinders baller falder 12 cm med alderen – eller om det var skamlæberne der blev lange. Vi græd af grin allesammen. Vi ved godt at vi er pinlige og langt ude – det gør det bare endnu sjovere.

Er det ikke bare fantastisk hvad latter gør ved én?? Vi sidder en flok gamle krager der oftest ikke har andet tilfælles end hver tirsdag kl. 19-21 – og vi hulker af grin, tager hjem og venter på den næste tirsdag. Den form for latter er jeg stensikker på, er helbredende. Man kan umuligt gå derfra og være i et træls humør. Man kommer måske med et træls humør, men på vejen hjem er man komplet opløftet.

Vi ved MEGET om hinanden. De ved alt om hvad jeg har været igennem og går igennem. Det er ikke et “pitty party”! De spørger hvordan det går, jeg svarer kort og det var det! Ingen ynk og piveri, vi er der for at hygge, grine og sladre. Det er fantastisk..

08be741f-73f4-4edc-9e62-19f44ae11b65

- Intet i dette eller andre af mine indlæg må deles uden sin helhed og uden aftale med forfatter. Private billeder må ikke deles uden aftale.

.

Skriv gerne en kommentar til indlægget eller send mig en mail på determinmail@msn.com - Alle kommentarer læses og godkendes. De slettes hvis de ikke vedrører indlægget.

KOMMENTAR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Når matriarken forsvinder