Hovedet eller benene først?

Tiltrængt mini-ferie

Man skulle jo egentlig tro at nu hvor jeg var kommet ind i lejligheden, og var kommet på plads, så ville der være lidt ro på det hele. Det er der skam også kommet, men det er sgu ikke ligefrem afstressende at skulle finde på plads i et nyt hjem, hunden er små-stresset, alle lyde er nye – og midt i det hele skal vi også finde et sted til Simon og få ham sendt ordenligt ud af huset. – og nååh ja, så skulle jeg lige på Skejby og drikke ting der næsten kan få mig til at lyse op i mørke og scannes af mærkelige maskiner.

HELDIGVIS passer jeg nogle gode venners engelske bulldogs når de rejser rundt med nogle af hundene til shows. Jeg glæder mig hver gang, for det er simpelthen det rene  luksusophold. Vapperne passer næsten sig selv – dejlige runde englehunde, der snorker og brummer på den hyggelige måde. Der bliver “sørget” for mig.. skabe, skuffer og køleskab er fyldt. Den store Tv-pakke og spabad til fri afbenyttelse – Dét er sgu da luksus. Jeg NYDER det hver gang – ikke bare fordi jeg bliver vartet op, men det er et fristed.

Jeg har min dejlige familie, men jeg har ikke mine forældre mere – og der skal ingen tvivl være om at jeg har manglet en “mor-rolle”. Én jeg kan læne mig op ad, som giver en betryggende omsorg der er 100% helhjertet og oprigtig… den får jeg dér <3 – og det er pt tiltrængt….

34e20bd9-d7fc-418a-9ad9-7b80d65ca593 5f0cf946-90dd-4744-a0c9-b9813eced8f5

- Intet i dette eller andre af mine indlæg må deles uden sin helhed og uden aftale med forfatter. Private billeder må ikke deles uden aftale.

.

Skriv gerne en kommentar til indlægget eller send mig en mail på determinmail@msn.com - Alle kommentarer læses og godkendes. De slettes hvis de ikke vedrører indlægget.

KOMMENTAR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hovedet eller benene først?