Snak over hækken med opkast i munden

vågne timer er overvurderet

Normalt er det umuligt for mig at sove uden sovemedicin, og det jeg får er nok til at slå en hest ud. jeg tager min sovemedicin på samme tid hver aften, så jeg kan næsten sætte uret efter hvornår jeg falder i søvn. Men det er altså ikke søvn jeg mangler i øjeblikket. Min egen teori er at det er pga mit høje stofskifte. JEG ER TRÆT KONSTANT!!

Jeg har slået rødder i sengen, for bare en lille gåtur med hunden eller en anden aftale hvor jeg er “up and about”, og jeg kan sove på kommando. Der er byfest i vores lille bysamfund og gik en tur med hunden inden larmen blev for træls. Overdrivelse fremmer forståelsen, men vi havde ikke engang gået 3-400 meter og jeg var komplet udmattet. Har en konstant udmattelse og træthed. Der går endnu 3 uger før jeg kan komme til undersøgelse på sygehuset på noget der hedder – og hold nu fast – Endokrinologisk medicinsk afsnit. (shit at sige det i en brandert). 14 dage før skal jeg have taget blodprøver igen igen…

img_1283

Har INGEN energi, og jeg bliver ved med at tabe mig. Jeg vejer mig hver dag, og flere gange om dagen og kan hver dag se at der ryger nogle 100 gram. Men trangen til søvn er værst. Mit hovedet er ikke sådan at holde i ro, det er jo derfor jeg får sovemedicin, så når jeg i løbet af dagen bliver træt kan jeg ikke bare ligge mig til at sove. Jo jo, kroppen er træt men det er hjernen jo altså ikke – hvilket betyder at jeg bare bliver endnu mere træt.

Jeg vil bare SÅ gerne have styr på det her nu…

- Intet i dette eller andre af mine indlæg må deles uden sin helhed og uden aftale med forfatter. Private billeder må ikke deles uden aftale.

.

Skriv gerne en kommentar til indlægget eller send mig en mail på determinmail@msn.com - Alle kommentarer læses og godkendes. De slettes hvis de ikke vedrører indlægget.

KOMMENTAR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Snak over hækken med opkast i munden