Det er lige til at blive glad i låget af

Tillykke <3

Imorgen er det d. 5 august. Imorgen er det min mors fødselsdag. Vi har gjort det til en fast tradition at mødes på mine forældres mærkedage, tage på kirkegården sammen, og bagefter spise sammen. Snakke om de gode minder. Snakke om vores savn og bare være sammen. Vi ses ikke så meget som  jeg gerne ville, men vores liv er gået lidt i hver vores retning, i den forstand at det tidligere var mine forældre der var samlingspunktet for os alle. Der er travlt med at være mor, arbejde og hvad der eller sker i vores liv. Men på mærkedagene mødes vi, så vidt muligt os alle.

Jeg kan stadig, efter mere end 1 år, tage mig selv i at jeg skal ringe til min mor. Bare et splitsekund glemmer jeg at det kan jeg ikke. Når jeg kører ind mod byen, kan jeg i et splitsekund glemme at jeg ikke skal ind forbi dem, fikse verdenssituationen med far, handle for mor eller hjælpe med et eller andet. Mon man nogensinde holder op med at have de splitsekunder?

Savnet bliver ikke mindre..det bliver faktisk værre, men det bliver en lille bitte smule anelse nemmere. Vi hviler i at de er sammen. Det ville være frygteligt at den ene skulle sidde efterladt af den anden.

Jeg gemmer på deres ting. Min fars kørekort, en rose fra min fars kiste, min mors køkkenting, hendes kæmpestore lyserøde strikketrøje, hendes smykker. Min fars duftevand og min mors bamsestøvler. Deres smykker og ure har vi delt ud imellem os. Alt er delt i 100% enighed. Fars ure, mors ringe og halskæder. Jeg havde arvet en fingering min mor altid gik med. Simpel ring af hvidguld med en blå smaragd i. Men det var som om den ikke sad rigtig på min finger, og jeg kæmpede lidt med at ville gå med den, og at den ikke rigtig hørte til der. Vi har en intern aftale om at hvis der er noget af deres vi ikke kan/vil have, så skiller vi os ikke af med det uden at spørge de andre. Jeg ville gerne bytte den ring med min søster, og hun havde en gammel guldkæde min mors gik med som armbånd. Passede os begge fint at bytte.

Fik idag pudset det op, og nu er det er armbånd for mig. Går med det sammen med min fars ur.

img_0965

Da min mor i tidernes morgen fik stamceller fra en ung tysk mand, der skulle hjælpe på hendes leukæmi sendte hun mig en sms. Den sms sletter jeg aldrig, og finder den tit – bare lige for at få en dosis af mors kærlighed.

img_0960

Tillykke med fødselsdagen mutti. I only have ice for you. Natti nat og ingen pjat. JED.

JED bruger alle i familien. Forkortelse af de tre smukke ord; Jeg Elsker Dig ❤️

Til vores bryllup skulle alle gæster skrive en hilsen på små kort – mine forældres siger det hele.

img_0543

- Intet i dette eller andre af mine indlæg må deles uden sin helhed og uden aftale med forfatter. Private billeder må ikke deles uden aftale.

.

Skriv gerne en kommentar til indlægget eller send mig en mail på determinmail@msn.com - Alle kommentarer læses og godkendes. De slettes hvis de ikke vedrører indlægget.

KOMMENTAR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Det er lige til at blive glad i låget af